I ja sam se dvoumio kad sam Orient LE 60th anniversary uzimao. Zlatni mi je bio ljepsi, ali sam ipak uzeo celik. Kad-tad se pozlata skine, ovako si miran.
I ja sam se dvoumio kad sam Orient LE 60th anniversary uzimao. Zlatni mi je bio ljepsi, ali sam ipak uzeo celik. Kad-tad se pozlata skine, ovako si miran.
veliki sam ljubitelj zlatnih satova, i to onih hromirano-zlatnih sto sijaju ko sunce. ali pozlata neee. nekako mi je to "zlato samo jeftinije"
Pa,sad...ja ne znam kakva je obrada ovom Seiko Stargate,meni ovo ne izgleda kao "cigansko", sljastece... Vise mi lici na boju bakra nego zlata. Ali,sto kaze Jole,mislim da ce se kad tad skinuti...
Ma znas sta druze, lepo ti njega uzmi ako se on tebi svidja, nemoj slusati nas...To sto kazes, zaista nije bas ono sljastece zlatno, vise vuce na bakarno i sat lepo izgleda, mozda ne po mom ukusu ali "koliko ljudi toliko cudi....mislim ukusa :p "... A sto se tice skidanja pozlate, sumnjam da je pozlata uradjena bas tako olako da se to moze brzo skinuti, ipak je to Seiko...A vidim da se kod tebe satovi ne zadrzavaju bas dugo tako da oko toga ne trebas puno brinuti...hehehe :p Presudi sam, sa Seikom nema greske, to znas i sam...![]()
Historia est magistra vitae!
Ljudi su kao satovi, neki žure, neki kasne, a ima i pokvarenih.
"Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."
Ja nemam nista protiv satova sa kombinacijom celik zlato...to sto mi zivimo u tom vremenu i kad vidim jedan lep sat koji je celik zlato pomislimo na dziberaj i Soprano to je odlika drustva. Secam se mojeg Zenitha za bazelom od zlata prelep je bio,markov yaht master na slici ne znam uzivo prosto da se ne poveruje kako je to lep sat.....Tako da ti savetujem da ga bez razmisljanja uzmes najbolje bi bilo kad bi i mogao da probas ....
next year at this time I'll be a millionaire
Bookmarks sajtovi