O cemu se radi? Nisam bas jaci sa slobodnim vremenom, ali ako sam u mogucnosti pomocicu... Eh da, iz NS sam![]()
O cemu se radi? Nisam bas jaci sa slobodnim vremenom, ali ako sam u mogucnosti pomocicu... Eh da, iz NS sam![]()
O cemu se radi?
Stvaroi ovako stoje: na KP sam isceprkao jedan T-Touch u, koliko vidim, prilicno dobrom stanju po povoljnoj cijeni. Sat je u NS, a prodavac nema nikoga po kome bi ga poslao u CG pri cemu bi ga mogao dostaviti u Beograd. Sad, ja dok iskopam ovdje nekoga ko ide do BG mislim da ce sat proci.
Prakticnije bi mi bilo da ga neko gore pazari sto prije a da mu ja, kasnije, posaljem novac po nekome ko ce ici odavde za praznike (obicno idu citave horde) put Beograda.
Sad, kvaka je u tome da bi mi trebao neko ko se koliko-toliko razumije u satove, da prilikom preuzimanja i placanja provjeri da je sat ispravan i da jeste ono sto tip navodi da je i, naravno, da mi vjeruje za tih 200,oo Eura koliko je cijena i da mu nije problem da saceka dok se ja organizujem da novac po nekome posaljem i preuzmem sat.
Za inat, sva mi se rodbina u BG razmilila po svijetu a drugari gore znaju o satovima koliko ja o kvantnoj mehanici, pa sam prinudjen da se snadjem ako ovo hocu da pazarim.
Naravno,, jos nista nisam konkretno dogovorio posto lik treba da mi sibne bolje slike sata da se uvjerim da to makar na nesto lici.
Eto, ukratko to je to, nije ni malo ni mnogo.
Kao sto znate, nedavno sam od Backarellija (mada to nisam znao) kupio jedan sat, opet preko drugog lika, pa mislim da mogu da se pozovem na to kao neki garant da sam "pouzdan" za vracanje novaca.
Naravo, sve je ovo molba i nema hard feelings ako je previse
J.
Bookmarks sajtovi