Ja sad pregledah 20-ak njihovih modela i za sve tvrde da je stainless steel case .
Ako neko voli da pogleda- PARNIS WATCHES - Parnis watch station
Ja sad pregledah 20-ak njihovih modela i za sve tvrde da je stainless steel case .
Ako neko voli da pogleda- PARNIS WATCHES - Parnis watch station
ZAJEDNO SMO SKUPA!
dogovoreno
Tih pomocnih imam ja,bitno je da dobismo sobuSpremi se ,Zmaju,izglancaj "seamaster"-a , Jadran nas zove
![]()
Evo podatak sa zvanicnog sajta
Case: Brushed Solid 316L Stainless Steel Case
vise informacija imate ovde 43mmParnisPortugueseAutomaticPowerReserveWhi tedial|PARNIS|43mm Automatic|Parnis Warch
Jedino da ga odnesem na neku hemijsku analizu,ne bih li dobio pouzdaniji odgovor,ili da ga ostavim u snegu do proleca... Uz put bih mogao da svratim i da mu izmerim tvrdocu... po Rockwellu,valjda ce biti dovoljno, pa na rendgensko ispitivanje, da vidim ima li unutrasnjih gresaka u strukturi...
Vecina Seiko 5 (kapa dole za njih) u HK kosta isto ovoliko,pa njihov kvalitet niko ne dovodi u pitanje,jer su provereno dobri satovi,ali znaci da je moguce napraviti dobar sat i za te pare... Vecina nas se vodi logikom predrasuda,da to sto je kinesko,i sto je jeftino,mora da bude lose. Nikada nije bio toliki problem obrada kućišta ili recimo detalji brojčanika. Tu su postali jako dobri, pa čak i jedan Breitling ili IWC nabavljaju pojedine delove za svoje satove iz te zemlje.
Verovatno da i najbolji Sea Gull mehanizam zaostaje puno za jednom miyotom 8200, seikom 7s ili Etinom 2824 masinom,ali sve dok radi,ja tu inferiornost ne primecujem u praksi. Sat je za sada tacan,prilicno. Do kada ce da radi...ne znam
daaa sve stoji ali zasto ga prodajes?
next year at this time I'll be a millionaire
mene zaista ne zanima zasto se sat prodaje netom poslje kupnje drzim da sa svojim novcima i satovima covik moze radit sto zeli . zanima me dali je od celika i koliko toliko kvalitet mehanizma da prozivi koju godinu
duso prodana ni pomocni lezaj za glavnog kupca da trazis(((
)))
ma koji parnis oko letovanja..ma super karavan samo da ostane citav hehehehehe
imao sam kineski winner sa njega je otpalo sve losa koza ma sve zato se bojim kineza
ovo su vec ozbiljne kompanije![]()
Bookmarks sajtovi