Ne znam da li je ovo pravo mesto za postovanje ovoga, ali nasao sam jedna oglas u dansanjim novinama 24 sata, pa mozda nekome bude zanimljiv!
Dakle, do nedelje, pa ako neko ima neki svajcarac viska, mr. Vesko () ceka nestrpljivo...!
![]()
Ne znam da li je ovo pravo mesto za postovanje ovoga, ali nasao sam jedna oglas u dansanjim novinama 24 sata, pa mozda nekome bude zanimljiv!
Dakle, do nedelje, pa ako neko ima neki svajcarac viska, mr. Vesko () ceka nestrpljivo...!
![]()
Poslednja ispravka: dragon (10.12.2010. u 18:46) Razlog: broj sa oglasa uklonjen
jole777 kaže:
Imam mu ja Jagera i Phillip za ponudit lol...pa ne mozes mi stavit prijeglas na Chronometros a ne napisat ispravno dva najbolja brenda.Zuti novinari svuda isti.Svaka cast profesionalcima.
Poslednja ispravka: jole777 (10.12.2010. u 11:33)
haha, pa sta zna dete...) valjda misle - nije vazno, ionako se pola tih slova ne cita...
![]()
jole777 kaže:
Mr. Vesko velika sansa ,fenomenalno!![]()
Hahahahaja moram da ga pozovem, ovo je jače od mene!
![]()
Izgleda da su ovo ozbiljni igrači, mr. Vasko je samo prevodilac!![]()
haha, care, stvarno si ga zvao!![]()
prosto bih otisao i odneo neki Pater Phillip ili tako nesto, da vidim sta ce reci...!![]()
jole777 kaže:
ljudi, mi se zezamo, a mozda je covek stvarno spreman da lepo plati neki dobar primerak, bez obzira na to sto je angazovao neke sarlatane da mu organizuju akciju?
jole777 kaže:
ehhhh
koliko bi Vas kod Vasketa otislo ali imate japance hehehehehehehehehe
mi Švajcarci imamo prolaz gde oćeš
Bookmarks sajtovi