Anabeast pozz!Potpuno se slažem sa tobom,smrt kao tema za razgovor na ovom forumu ili bar pomenuta ili na nekom drugom forumu te tematike i u društvu ne treba biti tabu,niko nije smrti utekao,jer najizvesnija stvar u ovom prolaznom zemaljskom životu je smrt ali je isto toliko i neizvesna jer ne znamo naš čas i dan,e zato nas naši lepi satovi podsećaju da smo svakim danom,ma svake sekunde bliži tom času,ali za nas verujuće i Pravoslavne smrt je samo prelazak u onaj večni život za koji nam ne trebaju satovi već samo čista duša koja se vraća svome Tvorcu,i da završim i neću više o tome na ovom forumu,kaže jedan Sveti Otac:"Blago onom ko se seća smrti svoje,taj neće lako upasti u greh i sagrešiti pa i ako upadne brzo će ustati i pokajati se",živa istina,vel pozz svima!!!![]()
Kako ti ne treba sat??? Ne razumem?! To se opire mom poimanju. Sat uvek trebau onaj večni život za koji nam ne trebaju satovi već samo čista duša koja se vraća svome Tvorcu![]()
Salim se malo. Nemoj uzeti za zlo. Ja sam po pitanju vere agnostik (ustvari nisam sasvim siguran, ali mislim da sam pre agnostik nego ateista), pa volim da se salim na racun religije (a bogami i drugih tabua), ali nije mi namera da povredim icija verska osecanja.
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Slučajno sam naleteo na ovaj Bell & Ross na netu, pa sam se setio ove teme. Nije baš odgovor na temu, ali sadrži motiv lobanje.
Bell & Ross Official Site
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
meni je skroz dobar onaj Mr Jones Watches - kratko, jasno i svedeno, bez kicerajskih arhetipskih mistifikacija u vidu lobanja, kostiju itd., vec samo podsetnik da je zivot najsigurniji predznak smrti.
jole777 kaže:
Ha,ha...evo HH Journal pise o satovima sa ovom tematikom : HH Journal: Vanitas vanitatum, the relentless passing of time - Collection - Passion - news from the world of watchmaking and luxury watches - Fondation de la Haute Horlogerie
Ihhaaa...al sam ja ekskluzivan, pisao pre mesec dana o tome![]()
Bookmarks sajtovi