Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 28
Like Tree31Likes

tema: Mala pomoć...

Threaded View

Mlađi član Avatar korisnika alfaholic
    Član od
    27.5.2016.
    Lajkovi
    114
    Reputacioni uticaj
    10

Određen forumom Mala pomoć...

Pozdrav svima,

Pre godinu dana sam pogledao "How it's made" na Discovery Science i zaljubio se na prvu u Panerai koji su tada obilazili i snimali.
    Kako nisam znao mnogo o satovima, pomislim da ne bi bilo loše kupiti tako nešto i odem na net da se informišem. Naravno, kad sam video cenu dobro sam se nasmejao.
    Malo sam istraživao kako bih pokušao da nađem nešto slično za moj budget, ali ništa nisam pronašao, što je i logično, pa na kraju završim sa Parnis homage čuvenog PAM 112.

Nakon 6 meseci Seagull ST3600 koji je u njemu prestane najednom da radi, pretpostavim zato što je pao nekoliko puta na tvrdu podlogu sa metar i više visine i smislim da ću ovog puta kupiti pravu stvar, PAM312 ali repliku.
    Znam da se o replikama ne govori ovde, ali samo ću je pomenuti zbog saveta koji mi je potreban, a može biti i poučno drugima.
    Stigao sat, ja prezadovoljan.
    Ali, nakon samo dva dana krene da me grize taj sat i ne da mi mira. Ima ona: fake watches for fake people, ne dodiruje me mnogo ta reklama jer sam hteo ovaj sat isključivo zbog dizajna, a ne zbog statusa ili pta već, ali nešto mi ne da mira i ja ga skinem, ubacim u fioku i naručim Orient Explorer.

Molim za savet, Explorer je izuzetan i sviđa mi se mnogo, mehanizam je izvrstan, nosim ga sve vreme dok PAM leži u fioci, nov, neupotrebljen.
    Šta da radim sa ovom replikom? Sa jedne strane imam zarobljen novac (što je manji problem), sa druge imam sat koji mi se dopada i koji sam hteo dugo, ali mi nije ugodno da ga nosim.
    Sa Parnisom je sve bilo u redu, znao sam šta je i skroz je ok nositi takav sat, ali replika se predstavlja za nešto što nije i baš me opterećuje.
    Šta savetujete?
    Poslednja ispravka: VLADAN P (1.1.2017. u 5:18)

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •