Ja ne mogu da vjerujem da je ovako tacan sat, u 4 dana žuri samo 1 sekundu!Tako da sam bas zadovoljan ovim satom Casio!Ovo je ziva istina, nista nisam pretjerao!
Ja ne mogu da vjerujem da je ovako tacan sat, u 4 dana žuri samo 1 sekundu!Tako da sam bas zadovoljan ovim satom Casio!Ovo je ziva istina, nista nisam pretjerao!
moram izmeriti na duzi period, cu uraditi cim mi se sat vrati sa poliranja ali bas pre nego sto sam ga poslao, merio sam samo 5 dana i pratio svaki dan da li kasni ili zuri i na zalost rezultati su pokazali da nisam dobro merio ili ne znam sta vec nije bilo u redu jer sat (eta 7750 chronometar grade) tokom tih 5 dana ni jedan dan nije zurio ni kasnio ni jednu jedinu sekundu. verovatno zato sto je 5 dana jako kratak period da se utvrdi tacnost.
Da, Casnio satovi obicno malo kasne,al to su odlicni rezultatiSalim se naravno. Ja sa odstupanjima mojih satova imam suvise srece,da tako kazem,a to i dragon zna
Svi su na +2,3 na dan,sto je neverovatno. Samo je Speed Pro podesavan,ostali tako kako sam ih kupio. Sem Geneve koju ne nosim pa ni ne znam vise,ali je bila extra dok sam je redovno nosio.
Damasko DA 47 Black
Tacnost sata za prethodni period od 59 dana konstantnog nosenja je +47s ili +0.79 s/dan!!!
Drugim recima prezadovoljan sam, kao da nosim kvarcni sat![]()
breitling chrono cockpit (7750) za 7 dana +4 sec
moj sat je malo ponekad, ali ne smeta mi da ga vetar u svakom trenutku.
Bookmarks sajtovi