A zašto mi imamo AngelaII?
Evo ispod nađi njegov post.
Imate neki problem?
A zašto mi imamo AngelaII?
Evo ispod nađi njegov post.
Imate neki problem?
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Poslednja ispravka: ANGEL II (22.1.2011. u 19:59) Razlog: HAHAHA još jednom da se nasmejem:lol:
prvo sto kod mene nisi dosao za refinansiranje kredita jer ja bi ti to sredio jer sat je u pitanju...
a sto se tice menjaze satova mozemo da vidimo ko je ovde najvise satova promenio i da dobije nagradu za to...
ma da to i nije za pohvalu))
next year at this time I'll be a millionaire
Ja razmisljam da se banujem
Na mene je forum veoma uticao pri odabiru sata. Pre svega me je obrazovao kad je rec o satovima. Pre dolaska na forum sam znao za fossil i certinu, i nista drugo. Sad vec posle odredjenog vremena mogu za sebe da kazem da nisam totalni laik , nisam ni neki veliki majstor i poznavalac, ali moje znanje o satovima je ko nebo i zemlja u odnosu na dolazak na forum. I moram da napomenem uvek kad kupujem neki sat prelistam sve o tom satu koji me zanima, ukoliko nema tema o konretnom satu, konsultujem se sa Bakijem, Jagosem i Nesom.
jos vidi koje je to dupe...pa samo zbog za****ce ovolike da ga banuje ehehehe
Da li je dovoljno da samo kažem... Hmmmm...
Vrlo interesantno pitanje...
Moram da kazem da sam prvog Orange Monstera (posto sam ga u medjuvremenu prodao, pa ga na kraju ipak uzeo) kupio zbog slike na ruci (ili ti "wrist shot" sto bi rekao nas narod) jednog clana na nasem forumu a zatim i Citizen Nighthawk-a...
Hamiltoni su vec bili rezultat mog istrazivanja i uzivanja.
Naravno - pojavljivanje nekih satova na forumu, kao sto su Victorinox, Orient, par tihinih Seika pa i mnogi drugi - svakako ce uticati na neke buduce kupovine.
Dakle - daaaaa, forum definitivno utice, ali se najcesce samo nadovezuje na moj ukus i istrazivacki rad!
No time to lose
Forum utice na znanje o satovima.Cini mi se da je svakim danom sve vece.Ali bukvalno...Ali rekao sam vec da sam ovde takodje zbog dobrih i obrazovanih ljudi.
Na izbor satova,ne utice.
Ipak sam jos pre nego sto sam dosao resio da uzmem Black Monstera i Orient Mako,a ako diplomiram do kraja godine vrlo verovatno i SKX 007.Bice frka da ga nadjem sa president narukvicom,ali snaci cu se. -.- Citizen NH mora da saceka.
Na ovom forumu sam samo potvrdio da su fenomenalni satovi u pitanju.
Bookmarks sajtovi