Ovo je vw211 neka steel-gold verzija? To mora da je skupo?
Ovo je vw211 neka steel-gold verzija? To mora da je skupo?
"Well, it's nothing very special. Uh, try and be nice to people, avoid eating fat, read a good book every now and then, get some walking in, and try and live together in peace and harmony with people of all creeds and nations...."- Monty Python's The Meaning of Life
piksi lijepi ulov.
piksi
Ne,nije mali.
Veliki mu je cifer tako da je opšti utisak-taman
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Sector hvala, preporuka za kupovinu sata u Turskoj, izgleda da su oni spremni da idu na nisku marzu, kad se ispregovara dobro cene su vrlo povoljne, jos satova sam tamo kupovao.
Hteo
uzeo
Inače kao se uopšte zove i gde se može nabaviti ovaj "stalak" za sat sa prve slike... Meni to izgleda kao parče obične savitljive žice presvučene platnom... Znam da se dobija u kutijama sa satom (osim kad kupiš Fosil pa dobiješ kartonski), ali meni treba 15 do 20 komada ili metar-dva tog proizvoda pa da krojim po meri...
Ima li neko predloge šta uzeti kao alternativu? U mojoj glavi idealna bi bila neka pravougaona elastična tvorevina 2cm široka i metar-dva dugačka gumirana ili presvučena nekim platnom ili materijalom (svejedno).
Alternativa.....moj jedan drugar je uzeo obicnu traku sivog lima debljine 0.40mm i zena mu sasila od platna crevo koje je samo navukao na tu traku. Samo mora biti u platnu majmanje 20% elastina.
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Bookmarks sajtovi