Strana 76 od 76 PrvaPrva ... 26667273747576
Prikaz rezultata 751 do 760 od ukupno 922
Like Tree2957Likes

tema: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Hybrid View

Stariji član Avatar korisnika BucaJr.
    Član od
    10.8.2011.
    Lajkovi
    4563
    Reputacioni uticaj
    18

Određen forumom Re: Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?

Najlepše hvala! Ovo mi je prvi nazovi pravi swiss i jako mi je drago što je u njemu 2824. Drugar me prekoreva što za samo malo više para nisam uzeo nov iz radnje nego ovaj ko zna koliko star, ali novi imaju Selitu i maaaalo drugačiji dizajn a meni je baš ovaj najlepši od svih.
    Sad imam dostojnu zamenu kad Sinn Hydro ode na zasluženi servis (koji će da traje).

Stariji član
    Član od
    7.1.2017.
    Lajkovi
    7421
    Reputacioni uticaj
    12

Poduze vec ne pratim moguce akvizicije, ali kada se 'sam od sebe' pojavio ne znam vise gde, brzo sam prelomio da u kolekciju udje i prvi 'divcibarac' ... kombinacina bronze (trebala bi da je prava legura) i willard kucista je bila isuvise jaka, nh35 ce da odradi posao svakako

Sent from my SM-S906B using Tapatalk

Mlađi član
    Član od
    5.6.2015.
    Lajkovi
    442
    Reputacioni uticaj
    11

Ukolio je neko u potrazi za novim satom, vidim da je u Bomaru počelo tzv. odbrojavanje sa solidnim popustima na određene brendove. Nadam se da će ovaj post biti nekom od pomoći da dođe do željenog sata. Pozdrav!

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

K O N A Č N O O O O!
    Posle mnogo čekanja i briga, stigao je "My precious", Hamilton Khaki Conservation GMT:
    Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?-wp_20141116_001.jpg Da li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?-wp_20141116_002.jpgDa li ste kupili neki sat i sada iščekujete da vam stigne?-wp_20141116_003.jpg
    No time to lose

RUS
    RUS je offline
    Moderator Avatar korisnika RUS
    Član od
    17.4.2009.
    Lajkovi
    43550
    Reputacioni uticaj
    578

Cestitam druze!

Prosao je pola sveta(bukvalno) i konacno je stigao u prave ruke.
    "I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna

Strana 76 od 76 PrvaPrva ... 26667273747576

Tags for this Thread

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •