Videćeš.Lep i pregledan sat za sve prilike.Ja sam već duže vremena u pregovorima za jedan.
Videćeš.Lep i pregledan sat za sve prilike.Ja sam već duže vremena u pregovorima za jedan.
Poručen sa Creation-a.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Porucio gen2 cream bambino sa Longislandwatch .. dok sam se namerio, na Creation ga vise nije bilo
Da li moze biti problem za nasu postu ili carinu sto sam za billing adresu tj kontakt stavio ime-prezime, tj tako ispada kada se popuni first-last name, a kod nas je standard za narucivanje prezime-ime?
Opusti se.
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Pozdrav svima. Novi sam na ovom forumu, kao i u ovoj hobi-opsesijiPre nekoliko nedelja sam uzeo Tissot Luxury Powermatic 80, i tek posle toga zapoceo sa citanjem foruma i odmah pozeleo da kupim sledeci sat. To ce se desiti verovatno vrlo skoro
Imam vec i sledeceg favorita u vidu Rado Centrix Skeleton Dial Automatica, no prvo jos malo da se edukujem,
pa cu napraviti i sledeci izbor. Do tada evo par fotki Tissota.
![]()
bambino je stigao juce na vrata, ali nije bilo para u kuci, pa je vracen u postu ... sada cu zapucati po njega kao u partizanskom filmu, inace ne bi bilo zanimljivo
Sent from my Redmi Note 6 Pro using Tapatalk
Stize mi O.M
ko ima visak linkova na P.P
Čestitam !!!
Nosim ja Fortis flieger i razmišljam... Nije ovo moj stil...stavim ga na sto, dolazi kasnije tehničar i kad ga je video "Jao kako lep sat daj prosledi mi ga" i tako i bi. I sad gledam, nemam dajver, kratki rukavi se bliže, želja mi je da na crni dajver furam tirkiz isofrane style gumu... Video sam ga kod komšije, perfekatan opis i iiiiiiii nek ide život...
Sent from my Redmi 5A using Tapatalk
Bookmarks sajtovi