Hronograf koristim na turnirima kao rezervni uređaj,a inače iz zezanja npr kad mi u restoranu kažu "za 2 min"![]()
Hronograf koristim na turnirima kao rezervni uređaj,a inače iz zezanja npr kad mi u restoranu kažu "za 2 min"![]()
OFF
Jao, sada sam se setila da sam pre, pre x godina u x restoranu na jelo čekala ne 2, famonih 45 minuta.Naravno, izvinjavali su nam se i za uzvrat poklonili nešto reklamnog materijala... Za ovo bi trebala korona da se okrene, ne da se startuje hronograf...
![]()
Shmizz, da je restoran bio u Crnoj Gori, mozda bi i perpetual calendar bio potreban (slicno kao i za stopovanje sestrinog(devojcinog, supruginog itd, itd...) brbljanja![]()
DISCLAIMER:izvinjavam se Crnogorcima, sestrama, devojkama, suprugama...na koriscenju stereotipa. Nisam imao nameru da uvredim bilo koga. Gde ima sala bez malcice stereotipa, sta cu?!
A, da: Pre upotrebe obavezno prouciti uputstvo ili se posavetujte sa svojim lekarom ili farmaceutom....(ovo upozorenje nema veze ni sa cim ovde, ali nije lose da to zapamtite
)
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bookmarks sajtovi