Biće dosta novina...
Strpljivo... sve će biti objašnjeno...![]()
Biće dosta novina...
Strpljivo... sve će biti objašnjeno...![]()
Obaveštavam vas da ćemo proces ažuriranja portala započeti večeras u 22h u trajanju od oko 1.5h-2h, tako da će u tom periodu raditi samo forum.
Hvala na razumevanju.
Zamolio bih sve one koji imaju problema prilikom logovanja na naslovnu stranicu i kojima izbacuje grešku, da obrišu u svom browseru kompletan cache i da probaju ponovo.
Trenutno ispitujemo uzrok ovog problema.
Hvala na razumevanju.
Nakon što sam zbrisao cache, sajt je proradio, tj. bio sam u mogućnosti da mu pristupim. Lepo je sređeno!
Međutim, čim sam se ulogovao, problem se vratio i ne mogu da pristupim berzi, odnosno sajtu.
To je moje zapažanje, možda pomogne.
Isto. Uspeo sam da pristupim pomoću Google Chromea, koji ne koristim baš često i nisam se logovao sa njega.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Dragi Članovi, dok ne rešimo problem sa logovanjem, zamolio bih vas da ispoštujete sledeću proceduru za rad bez greške:
Korak 1: Izbrisati celokupan cache browsera koji koristite i restartujte browser
Korak 2: Idite na naslovnu stranu, ulogujte se na naslovnoj stranici i štiklirajte opciju "Zapamti me"
Korak 3: Idite na forum, ulogujte se na forumu i štiklirajte opciju "Zapamti me"
To je sve što treba da uradite. Kada završite boravak na portalu samo zatvorite prozor browsera.
Napomena: Nemojte se izlogovati sa naslovne stranice jer će opet doći do greške i moraćete da ponovite sva tri koraka.
Očekujem da ćemo problem rešiti u toku sutrašnjeg dana.
Hvala na razumevanju.
Samo da javim da kod mene, i pored ispoštovane procedure, ne radi. Odnosno, kad se ulogujem na naslovnoj strani, radi normalno dok se ne ulogujem na forumu. Posle toga opet nemam pristup sajtu.
Napominjem, ovim feedback-om samo želim da vam pomognem. Ne bih da pomislite da je nešto drugo u pitanju...
Bookmarks sajtovi