Zvacemo ga "djeneralski"

E, ovako, pre nego procitam sva misljenje, da kazem svoje. Verovatno ce se poklapati sa mnogim prethodnim, ali nisam citao, ne zamerite.

Prvo bi trebalo uraditi neko :istrazivanje trzista", jelte, da vidimo ko bi, eventualno bio zainteresovan za taj sat. Imali smo anketu koliko je ko najvise do sada dao za sat. Gotovo 40% clanova nije do sada izdvojilo toliki budzet za sat. Sa druge strane, voleo bih videti anketu koliko je ko spreman da da za ovakav proekat.

Drugi problem je dizajn. Mislim da su monster i nighthawk najzastupljeniji modeli na forumu, tj modeli kojih ima najvise, ali daleko od toga da ih ima 40 ili 50. Neki su odusevljeni, neki ne. Isto vazi i za 007. Da ne duzim, mislim da ce jako tesko biti pogoditi dizajn sata koji ce zadovoljiti ukuse svih koji su zainteresovani da imaju takav jedan model. Da li bih ja dao 300e za sat kojim nisam zadovoljan? Samo radi simbolike? Sigurno da ne bih... Moje misljenje je da "evo 1" treba da bude neka jeftinija varijanta. Ako Laco-u valja Miyota, zasto ne bi nama? Ja sam za Flieger variantu.