Nacrtao sam custom bezel zut sa crnim detaljima jer je on postojeci:
crni insert odgovarajuceih mera (31,5/38mm) sa zutim detaljima jos nisam nasao ... jeste da bi bo bolji. Meni se ni tako ne bi posebno svidjao, kao sto mi se ni crno-narandzasto nesto posebice ne svidja. Hocu reci ima barem 10 kombinacija koje bih pre uzeo ...
Zalepili smo se crno-narandzastog zbog forumskih boja. Ne znam da li mora bas te boje da budu. Zapravo ja bih svakako uzeo forumsku amfibiju, izuzev ako se glasa za nesto sto je po meni toliko ruzno da ga nikada ne bih nosio, i izuzev ako isti takav vec imam.
Tesko da se putem kompromisa moze potrefiti da svakome bude lep.
Drugo: poturam tu slike Classic Amfibija zbog toga sto mislim da ce to biti jeftinije od SE verzije za 20-30 dolara sto je bitno radi ucesca sto veceg broja forumasa. Dakle, kod klasika racunajte sa standardnim bezelom. Ovu ukraseniju verziju stavljam samo da se vidi sta moze svako posle jos sam da uradi od svoga sata.
Meranom ima za SE verzije bezel sa uloskom crno sa srebrnim detaljima. Sada za Neptun ima i plavi i zeleni. I to je to. Mozda da mu poturimo neki sopstveni dizajn bezela? U najgorem slucaju ce nas odhebati![]()
Registracija
Help

665Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi