Što se cene tiče - dosta članova foruma ima Vostok Amfibiju. Za neke bi trošak verovatno iznosio cena cifera + poklopac + ugradnja, ako proizvođač pristane na ovakvu porudžbinu.
Ako treba kakva pomoć, moj kolega sa posla je profesor ruskog - svakodnevno koristi jezik i često putuje u Rusiju. Vrlo rado će za nas pozvati koga treba i objasniti šta treba. Ovo nije problem za organizovati i u prisustvu većeg broja članova foruma.
Što se mene tiče, niža cena "gađa" veći broj kupaca, što bi, meni barem, za ovakvu akciju bio cilj. U cenovnom rangu od 289USD+shipping + 10% carina + 20% PDV = cca 320EUR se može kupiti dosta toga. Što see tiče OM kvalitet, barem po ovome što sam do sada video je sasvim dobar.(automatik, safir staklo, WR200, SS narukvica+gumeni kaiš i sl.). Amfibija nije u ovom kvalitetu niti ima takav finiš izrade, ali je 5-6 puta jeftinija i ima dužu i bogatiju istoriju od OM. OM mi je svakako bolji izbor od Vostok-Europe.
Zbog obaveza nisam učestvovao u radu Foruma neko vreme. Da li je bilo kakvog okupljanja na ovu temu?
Registracija
Help

665Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi