Svakako treba još pričekati, ali sudeći po broju glasova na anketama za LE sat , daleko smo od naručivanja.....
Svakako treba još pričekati, ali sudeći po broju glasova na anketama za LE sat , daleko smo od naručivanja.....
Victorinox - real steel with mechanical soul
Što se cene tiče - dosta članova foruma ima Vostok Amfibiju. Za neke bi trošak verovatno iznosio cena cifera + poklopac + ugradnja, ako proizvođač pristane na ovakvu porudžbinu.
Ako treba kakva pomoć, moj kolega sa posla je profesor ruskog - svakodnevno koristi jezik i često putuje u Rusiju. Vrlo rado će za nas pozvati koga treba i objasniti šta treba. Ovo nije problem za organizovati i u prisustvu većeg broja članova foruma.
Što se mene tiče, niža cena "gađa" veći broj kupaca, što bi, meni barem, za ovakvu akciju bio cilj. U cenovnom rangu od 289USD+shipping + 10% carina + 20% PDV = cca 320EUR se može kupiti dosta toga. Što see tiče OM kvalitet, barem po ovome što sam do sada video je sasvim dobar.(automatik, safir staklo, WR200, SS narukvica+gumeni kaiš i sl.). Amfibija nije u ovom kvalitetu niti ima takav finiš izrade, ali je 5-6 puta jeftinija i ima dužu i bogatiju istoriju od OM. OM mi je svakako bolji izbor od Vostok-Europe.
Zbog obaveza nisam učestvovao u radu Foruma neko vreme. Da li je bilo kakvog okupljanja na ovu temu?
Poslednja ispravka: DrAgod (21.9.2014. u 0:43)
Being an engineer is a state of mind and therefore cannot be learned or forgotten!
Ljudi, malo sam ispao iz ove teme. Jel treba da zovem meranom? Ako treba, kazite. Nikakav problem nije!
zma
Bilo bi dobro
Možda ne bi bilo loše da se prvo dogovoriš sa gazda Vladanom.
ZAJEDNO SMO SKUPA!
Vladane, javljaj sta da radim!
Zma, izvini druže upao sam u neku gužvu na poslu, Q4 je pri kraju.
Može, slobodno ih kontaktiraj, i ako tamo ima nekog sa kim mogu da nastavim komunikaciju na engleskom prosledi mi kontakt da se ti ne cimaš.
Hvala unapred na pomoći!
Bookmarks sajtovi