pa, nisam neki strucnjak za modu ali, koliko vidim, vise nema ni stilova ni pravila, pa mozemo i da se vratimo na pitanje koje nisi postavila...![]()
danas je fora da se obuces tako da neko slucajno ne pomisli da si normalan/-lna, ili da nisi umetnik...
sve zavisi i od samog sata i od kaisa, i od odece, i od prilike, i od raspolozenja... ako je onaj mali britanski imperator u nastajanju mogao nedavno na svom vencanju da nosi sat sa metalnom narukvicom, sto je sprocu njihovog srednjovekovnog bontona, koji je jos uvek na snazi (uz zakone o vesticama), onda sve moze... vidjao sam mnoge poslovne ljude, strance, na vrlo vaznim funkcijama, cak i one u zrelijim godinama, koji nimalo ne drze do poslovnog dress koda, i uz odelo nose najneverovatnije satove, sportske, ronilacke, "letnje bele" i sl... vrhunac je bio jedan cikica, inace jedan od regionalnih direktora jedne velike banke, koji je uz odelo (od verovatno nekoliko K eur) nosio crveni g shock... posle toga me vise nista ne cudi...
uglavnom, da se vratim na pitanje (sto s godinama postaje sve teze) mislim da bi ovaj seiko, uz odgovarajuci kais, sasvim lepo mogao da se prosvercuje i uz odelo...![]()
Registracija
Help

86Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi