Prikaz rezultata 1 do 10 od ukupno 59
Like Tree86Likes

tema: Seiko SNK809

Threaded View

Član Avatar korisnika Clarissa
    Član od
    19.7.2011.
    Lajkovi
    711
    Reputacioni uticaj
    23

Određen forumom Re: Seiko SNK809

Citat sima hrabri kaže: Pregled poruke
    Clarissa, vidim da i kod tebe polako zaraza uzima maha... i bas mi je drago...
    odlicna ideja, inace - kupi muzu taj seiko, a posto vec ima casio, ovaj ti polako prisvoj, lepo stoji i na zenskoj ruci!
    Neverovatno, baš sam razmišljala o muškim, ženskim, unisex satovima, svedoci smo da su satovi porasli (i rastu) vremenom. Čak sam mislila da otvorim i temu o tome. Još pre 30-40 godina se pod ženskim satom podrazumevao satić sa malim kućištem, danas je trend da devojke nose satove veličine nekadašnjih muških, a muškarci još veće i glomaznije.
    I umesto da se zapitam : "Kud ide ovaj svet ?" , postaviću konkretno (oksimoronsko) pitanje : "Da li vojni sat može da prođe kao elegantan ?".
    Konkretno, mužu sam kupila onaj casio, koji nije sasvim sportski, ali daleko je od nekog elegantnog. Da li bi se ovaj satić sa belim ciferom i odgovarajućom kožnom naruvicom mogao nositi uz odela ? Da li su ovakve kombinacije i eksperimenti "dozvoljeni" ili se zna, vojno je vojno, elegantno je elegantno i tačka, nema mešanja stilova . Vidim da dosta eksperimetišete sa kajiševima i nekada ispadne neočekivano dobro.
    Setila sam se još nečega, kućište nije polirano, nego mat, valjda smo se razumeli, to mi se sviđa, ne volim kad se nešto sjaji, bilo da je to nakit, bilo da su ručice na kuhinjskim elementima, ali kod satova je sjaj neizbežan. Da li to što ovaj sat nije sjajan ide u prilog vojnom stilu ? Računam da elegantni satovi moraju da bljesnu i zasene prisutne.
    Citat VLADAN P kaže: Pregled poruke
    Taj 803 nije beo već upravo onkav kao na slici,recimo,oker.
    I on je vrlo lep.Razmišljam da ga kupim mojoj ženi (jednom je rekla da je presladak)
    Inače za crni koji imam sam dokupio kožni kaiš.
    Ja bih to oker nazvala krem bojom, podržavam ideju da tvoje lepša polovima dobije ovaj satić
    Poslednja ispravka: Clarissa (20.9.2011. u 13:05)
    "Vazduh trepti, kao da nebo gori. Da, sprema se oluja..."

Slične teme

1. Odgovora: 0
    Poslednja poruka: 21.5.2010., 2:29
  2. Seiko SNK809 sat
    By marko78 in forum Seiko
    Odgovora: 3
    Poslednja poruka: 30.7.2009., 14:58

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke