Neverovatno, baš sam razmišljala o muškim, ženskim, unisex satovima, svedoci smo da su satovi porasli (i rastu) vremenom. Čak sam mislila da otvorim i temu o tome. Još pre 30-40 godina se pod ženskim satom podrazumevao satić sa malim kućištem, danas je trend da devojke nose satove veličine nekadašnjih muških, a muškarci još veće i glomaznije.
I umesto da se zapitam : "Kud ide ovaj svet ?", postaviću konkretno (oksimoronsko) pitanje : "Da li vojni sat može da prođe kao elegantan ?".
Konkretno, mužu sam kupila onaj casio, koji nije sasvim sportski, ali daleko je od nekog elegantnog. Da li bi se ovaj satić sa belim ciferom i odgovarajućom kožnom naruvicom mogao nositi uz odela ? Da li su ovakve kombinacije i eksperimenti "dozvoljeni" ili se zna, vojno je vojno, elegantno je elegantno i tačka, nema mešanja stilova. Vidim da dosta eksperimetišete sa kajiševima i nekada ispadne neočekivano dobro
.
Setila sam se još nečega, kućište nije polirano, nego mat, valjda smo se razumeli, to mi se sviđa, ne volim kad se nešto sjaji, bilo da je to nakit, bilo da su ručice na kuhinjskim elementima, ali kod satova je sjaj neizbežan. Da li to što ovaj sat nije sjajan ide u prilog vojnom stilu ? Računam da elegantni satovi moraju da bljesnu i zasene prisutne.
Ja bih to oker nazvala krem bojom, podržavam ideju da tvoje lepša polovima dobije ovaj satić![]()
Registracija
Help

86Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

i bas mi je drago...
odlicna ideja, inace - kupi muzu taj seiko, a posto vec ima casio, ovaj ti polako prisvoj, lepo stoji i na zenskoj ruci! 

. Vidim da dosta eksperimetišete sa kajiševima i nekada ispadne neočekivano dobro

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi