Casio AW80-1AW | Seiko SNKS09K1 | Casio W800-H | Seiko SPC131P1
| Orient Ray II | Citizen BM7390-14E | Citizen NJ0100-11E | Casio MTP-1381L-7AVDF |
Moj Seiko 7S36C ako ga ne nosim popodne sutradan ujutru stao. E sad ima više od 2,5 godine od kad sam ga kupio novog, da li mu je vreme za servis?
Апсолутно.
Чак не само "сервис" већ више поправка, замена опруге или чега већ...
Imam taj mehanizam u Premier Seiku i isto nisam bas zadovoljan tj isto mi se ponasa kao i tvoj, preko dana ako se nekrecem puno i ostavim sat oko 15h ujutru u 10h je stao, Steinhart-ov sat u istim uslovima nikad mi nije stao.
Cifer je i mene privukao bas je lep uzivo, evo i par slika:
![]()
Nisam ga nasao na KP.
Hvala svima na odgovorima.![]()
Pitanje je koliko ga naviješ, nosiš li ga čitav dan prije skidanja i dali se krećeš. Meni je to ok, 24h nakon skidanja, problem je ako sat staje dok se nosi.
Послато са SM-G960F помоћу Тапатока
^ послаћу ти контакт од кога сам ја купио. У домаћим радњама можеш да добијеш 10-15% попуста скоро сигурно, ако плаћаш у кешу.
Ништа, онда је очигледно механизам мало лошији по тој карактеристици, вероватно је оно њихово мерење од 40 сати било након пар дана непрекдног ношења и трчања.
Sent from my HD1913 using Tapatalk
Seiko Padi Save the ocean
Antarctica edition
Sent from my SM-A605FN using Tapatalk
Seiko Shogun
Jako me podsecaju na Omega Planet Ocean, napravili su dobar posao sa dizajnom, samo sto oba nisu na metalu sa poklon silikonom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks sajtovi