Prikaz rezultata 1 do 6 od ukupno 6

Hybrid View

Moderator Avatar korisnika vladas
    Član od
    17.9.2009.
    Lajkovi
    4350
    Reputacioni uticaj
    181

Određen forumom Re: Seiko Orange monster

Templare, kroz slicne faze sam prosao i ja dok nisam dosao do svog OM-a

Kao sto je Dalibor lepo pomenuo - Chronograph je odlicna online prodavnica! Najbolje ces proci sa donosenjem sata, inace ce dosta skupo izaci i sto je jos vaznije - retko ko ce pristati da salje u Evropu, naprosto zato sto "ne smeju".
    Takodje, citajuci po netu iskustva sa Amazonom - tu si vrlo siguran i sa jako brzom dostavom. Kao detalj - proveri koja prodavnica je u pitanju preko Amazona.

Kao sto dragon rece, vise devojaka je probalo OM-a, i iznenadjujuce - nije im lose stajao!
    Citat dragon kaže: Pregled poruke
    ...Obzirom da ima devojaka koje zaista nose muške satove nema potrebe da se zamišlja, verujem da će joj dobro stajati a ja bih se zabrinuo... lako može da se desi da na kraju prisvoji sat.

Mlađi član
    Član od
    22.7.2009.
    Lajkovi
    0
    Reputacioni uticaj
    17

Određen forumom Re: Seiko Orange monster

Imam ovaj sat, kupila mi je koleginica kad je bila u SAD. kad je bila tamo brat koji tamo živi ga je nrucio preko Amazona i sveukupno sat me je izašao 213 $. Nijma je stigao za 3 dana a meni su ga doneli za 10. Sat je odličan. Za mesec dana odstupi manje od minute. kupam se sa njim redovno i ništa mu ne fali. malo je težak, ali takav sam i hteo. PREPORUKA.

Slične teme

1. Seiko Black monster...stigao
    By Amikica in forum Seiko
    Odgovora: 2
    Poslednja poruka: 1.5.2009., 17:46

Bookmarks sajtovi

Vaš status

• Ne možete postavljati teme
  • Ne možete odgovarati na poruke
  • Ne možete slati priloge uz poruke
  • Ne možete prepravljati svoje poruke
  •