Opasan samo za one sitnicare i zajebante...
Opasan samo za one sitnicare i zajebante...
next year at this time I'll be a millionaire
Jedno pitanje narode: kupio sam SEIKO SRP315, pomalo me buni način navijanja, zvuči glupavo znam, u kojoj poziciji krunice se sat navija, da li je to pozicija kada se krunica odšrafi i onda navija u smjeru kazaljke na satu? Kada to činim krunica ne pruža skoro pa nikakav otpor i ne stičem utisak da navijam sat.
Inače sat izgleda puuuuuno bolje uživo nego na slikama...
Navija se ručno upravo tako. Odšrafiš krunicu, ali je ne povučeš ni u jedan od dva položaja. Morala bi imati neki otpor i davati i zvukom i osećajem pod prstima da se navija.
Kolega....kada odvrnes krunicu ona bi morala malo da "iskoci" unazad...jedva primjetno. Odnosno kljuc mora da se uzubi u zubcanik za navijanje.....ako nece sama ( a to se zna desavati kod novih satova)...pokusas ju zajebati....znaci odvrnes krunicu i kada je slobodna od tubusa ti ju nekoliko puta okreci unazad...suprotno od pravca navijanja....
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
prepostavljam da su ovde pitanja sva vezano za seiko monster
na netu guglajuci nisao sam na razlite modele blue monster SRP581, SRP461, SRP453K1, SRP453, SRP455,
da li neko moze meni kao laiku da objasni rezlike izmedju ovih modela u specifikacijama i u cemu je bitna razlika jel koliko ja vidim razlika je samo u fizickom izgledu i cijeni
hvala na pomoci
окачи друже слике да људи виде те сатове, исто так окачи слике сата у огласу који тражиш
сви су људи помало лењи или једноставно заузети да прекуцавају све ове сеико збуњујуће ознаке
Bookmarks sajtovi