Citat piksi kaže: Pregled poruke
Srđane, hvala na predstavljanju. Ovo je još jedan od jeftinih Seiko modela koje bih vrlo rado nosio. Za malo para, puno sata. Volim kada sat ima haking i ručno navijanje, mislim da bi bio dobar za preporuku za ulazak u svet mehaničkih satova.
Slažem se u potpunosti sa tobom.
Seiko sa svojom legendarnom serijom 5 godinama ne prestaje da iznenađuje obiljem modela sa cenama koje su izuzetno pristupačne i kvalitetom koji pripada satovima višeg cenovnog ranga.
U novijim modelima Seiko 5 Sports serije su sve više prisutni mehanizmi 4R35 i 4R36 koji se nalaze i u skupljim modelima PROSPEX serije, što je apsolutno za svaku pohvalu.

Zbog toga sam mišljenja, da je Seiko sa takvom poslovnom politikom godinama neprikosnoveni vladar na tržištu "Entry level" mehaničkih satova u cenovnom rasponu od 100-200 Eura i predstavlja odličan i logičan izbor svakome ko želi kvalitetan a jeftin sat.

U prilog tome navodim svoj primer.
Kada sam kupovao svoj prvi sat 1994 godine, od novca koji sam sam zaradio, izbor je bio bez mnogo razmišljanja Seiko 5 automatic, koji i danas zauzima posebno mesto u mojoj kolekciji.

Послато са SM-N9005 уз помоћ Тапатока