Jeste Sumo.
Našao sam karakteristike za skz327k model kao i cenu pa sam dopunio prvu poruku sa tim informacijama.
Čime se u ovom trenutku pravda cena snzj21k modela zaista ne znam ali da je previsoka to jeste. PVD obrada zaista nije dovoljno jak argument kojim se ovaj sat cenovno svrstava u kategoriju Suma, polovnog doduše ali i alpinista koji ima 6r15 mehanizam. Specifikacije su lošije od pomenuta dva sata ali i od drugih modela. Po meni skx diver serija i dalje predstavlja najbolju kupnju ili u svakom slučaju bolju kupovinu od ovog modela... Mada, morate priznati da crno-narandžasta kombinacija zaista dobro izgleda.
A za skz327k1 još uvek nisam formirao mišljenje.Dopada mi se i ne dopada mi se, voleo bih da ga vidim uživo. Kućište je urađeno u stilu 6105 i sumo modela, dakle neka kombinacija ova dva stila i sviđa mi se ali nisam siguran za koronu i brojčanik. Suviše napadnog belila, nije to urađeno onako elegantno kao što je recimo na skx007. I cena bi mogla da padne na nekih $200 za nov sat.
Registracija
Help

2Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Dopada mi se i ne dopada mi se, voleo bih da ga vidim uživo. Kućište je urađeno u stilu 6105 i sumo modela, dakle neka kombinacija ova dva stila i sviđa mi se ali nisam siguran za koronu i brojčanik. Suviše napadnog belila, nije to urađeno onako elegantno kao što je recimo na skx007. I cena bi mogla da padne na nekih $200 za nov sat.

Odgovor sa citatom
Bookmarks sajtovi