i oni su me uputili u medjuvremenu na online kupovinu,iako sam im ponudio da van distributivne marze naruce ovaj sat,uz moju kaparu i njihou mogucnost da zarade,nisu prihvatili opciju.ovako ja sam potpuno neiskusan u online trgovini,nije mi lako da se odlucim na to kad cujem da ima prevara kod net trgovine,a i ne znam kako to da izvedem jer nemam karticu sa pay pal kupovinom.posto ne poznajem nikog ko ima iskustva sa internet trgovinom onda ako neko zna neku firmu u bgd ili ns(imam rodjake tamo)ili jos bolje u cg,koja se bavi ovakvim stvarima,a da je pouzdana da me uputi na njih.nema veze neka i zarade,nije mi to problem koliko ta nesigurnost u online trgovinu.stvarno zelim taj sat,ali me bas deprimira sto ne mogu da ga nabavim ,ili neko ce reci ne umijem u svakom slucaju molim pomoc onih koji mogu bar na neki nacin da pomognu
nele ja sam na jednom sajtu gledao podatke,i tamo je pisalo da je precnik 40mm,ali to nije ni bitno,uspio sam da nadjem cak i video klip covjeka koji ga reklamira i odlicno pase na ruku,a cini mi se da nema neku rucetinu :-)