Možda nije za ovu temu ali cu da odgovorim
Kada bi trebao po svome skromnom mišljenju odediti koje manufakture su u Top 10 onda to kod mene ide ovako :
Govorimo samo o Swiss manufakturama zato što nema bolje .
1.Patek Philippe - manufaktura koja nije do nedavno imala svoj kronograf .
2.Vacheron Constantin -tradicija preko 2i pol stoljeca za mene numero :1 no kako su ga židovi kupili nije u vrhu za mene je to manufaktura kako sam rekao .
3.Audemars Piguet -odlica manufaktura , Trpali su ete u kronografe mozda ih ugrađuju danas ?
4.Jeger Lecoultre - to je bog od manufakture ima sve svoje mehanizme . Davao je drugim manufakturama .
5.Blancipain- najstaraija manufatura koja je imala pauzu od 50 godina nikada nije proizvela quartzni sat .Za mene jedan od vrhova .
6 Zenith izvedenice dva mehanizma elite i el primero satovi za ljude sa stilom i kvaliteteom .
7.Breguet- manufatura poznata po najvecoj komplikaciji u svijetu urarstva . Tourbillon ! Danas radi satove na visokim frekevcijama , ali nema tu karmu da se s time penje na više pozicije . Zbog povijesti i imena mi je ispred IWC, ali za mene IWC radi ljepše satove .
8.IWC- sve preko 10000 eura ima in house . Satovi za gospodu . Imaju dobru gamu ronilačkih satova .Dress da ne kometiram čista perverzija .Satovi sa stilom .
9.Girard Perregaux - skupo , dizajn koji morate prihvatiti , manufatura koja abnormalno gubi na cijeni kad izađe iz radnje imaju svoje in house mehanizme .
10.Ne mogu odredit Ulysse Nardin ,možda Rolex oba imaju vlastite mehanizme od kada daytona ne trpa el primero, mislim od 2000 godine . Ima još kandidata možda za numero 10 .
Veseli i zdravi bili !
Registracija
Help

69Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Odgovor sa citatom

Bookmarks sajtovi