FlightMaster Auto
Nisam mu, doduse , slao mail, da pitam za cenu i dostupnost iako je vrlo moguce da ga nema, ali eto na sajtu stoji... Mislim da je moguce kupiti novi, malo teze, ali pojave se...
Ok, oba odgovora mi deluju argumentovano.
Ja negde, sta bilo da kupujem, u startu otpisem trzisnu vrednost. Uopste ne racunam da li cu i posto cu prodati. Ne radi se samo o satovima, vec i o kolima, npr... Uzimam ono sto volim, ma kako drzalo cenu... U ovom slucaju bi upravo ta seikova "egzotika" prevagnula, i taj 6S mehanizam, a za koji sam citao da je jako pouzdan i dobar mehanizam. Ne srece se svaki dan, a i sat mi se vizuelno jako dopada. Mislim da bih bez puno razmisljanja uzeo seiko, a o delovima bih mislio tek kada se pokvari...
edit: Kada sam poceo da pisem, samo su Rus i Hadzija odgovorili bili, zato napisah "oba odgovora"
Baki bi vrlo moguce "pao" na brajin celik, ipak je seiko titanijumski, mada mislim da ovi polirani delovi titanijuma izgledaju brutalno uzivo.
Srdjo, znam za onaj seiko, ali on ima 8R mehanizam, 6S je pozicioniran iznad njega (ispravice me hadzija ako gresim).
8r28 ide u anantu, velaturu i sporturu, a 6sxx ide jedino u JDM modele, seriju Brightz Phoenix i Prospex...
Ja sigurno ne bih imao strah da narucim ovaj sat plaseci se odrzavanja...
Registracija
Help

213Likes
LinkBack URL
About LinkBacks

Bookmarks sajtovi