Diskutabilna tema kao sto bi neki rekli,glasao sam za Sub ali posto vec imam jedan dweller uzeo bi seika
Diskutabilna tema kao sto bi neki rekli,glasao sam za Sub ali posto vec imam jedan dweller uzeo bi seika
next year at this time I'll be a millionaire
Serb lijepo si to rekao, kod mene ista situacija
Ja sam imao istu dilemu kao Serb i to u toku pisanja poruke, tako da slično razmišljamo.
Podsetio bih ponovo sve učesnike, odnosno one koji su prelomili u korist jednog od satova, da glasaju u anketi.
Rola bez razmisljanja,jednostavniji i po mom misljenju lepsi sat,to su jedini razlozi.
Seiko, zbog kazaljki![]()
@eee
Hahaha, podsetio si me na to kako život u principu može biti jako jednostavan i kako ga uglavnom mi komplikujemo. Thumbs up za tvoj komentar.![]()
Glasao sam za Sub, iako mi je GS u globalu drazi.
Zasto - iz prakticnih razloga - GS ne bih imao gde da odrzavam dok bi Rola bila servisirana kod Petrovica. I jos - iako mi na Subu nedostaje datum - za njega sam se opredelio i zbog sjajnog mehanizma.
Da su drugi modeli u izboru - i rezultat bi bio drugaciji. GS bih uvek uzeo pre Suba ali sa automatskim mehanizmom jer mi (ovo bas subjektivno) SpringDrive nije cist mehanicki sat.
No time to lose
Neodlucan sam.
Ja bih u ovom slucaju izabrao Rolex, iako sam veliki ljubitelj i postovalac Grand Seika.
Jednostavno smatram da je bolje kupovina, a razloge su naveli vec clanovi pre mene. Lakse ce da se proda kad za to dodje vreme, servis u Srbiji, bolje drzi cenu...
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Bas tako, Rolex bi bio nekako racionalnija kupovina odnosno bolja investicija
Bookmarks sajtovi