Ivke1 kaže:
Hvala puno na odgovoru Hafisch23. Kao i uvijek govoriš činjenicama i zato sam želio čuti tvoje mišljenje. Kao sto si rekao nisam bio impresioniran ovim satom. Da ne kažem razočaran. Jedna od stavki zašto sam uzeo ovaj sat je bio manuelni mehanizam jer taj momenat navijanja stvara nekakvu povezanost sa satom, lijep mi ke osjećaj.
Cudno je sto sat polako počinje da mi se svidja. Svjestan sam mana i ne dopuštam da sam sebe zavaravam. Mislim iskreno kao sto si i sam naveo da u cijeni ovog sata se prodaje dobrim dijelom i priča. Ti kažeš da ovaj model donekle i opravdava cijenu.
Noseci ga ovih dana počinju pomalo i da mi se svidjaju neke stvari koje su mi na prvu bile ružne: cifer i kazaljke. Iskreno ne vidim neki kvalitet u njima ali mi postaju sve simpatičniji. Ono sto mi se od starta svidjelo je kućište i staklo. Staklo je ( moj utisak) bolje nego u Daytone. Sto vise nosim speed sve mi se teze odlučiti da ga u stvari zelim mijenjati. Sto je najgore odluku ću morati donjeti u naredna dva dana.
Do sada se desavalo da budem impresioniran sa satovima kad ih kupim pa vremenom splasne osjećaj. Prvi put mi se desava suprotno. Bojim se da ću se pokajati ako zamjenim. Bas sam zbunjen ovim satom.
Jos jednom hvala na odgovoru.
PS: zaboravio sam napisati omega ima odstupanje ispod jedne sek na 24h. Nisam još imao sat koji je toliko tacan.
Bookmarks sajtovi