Brate moj 23jewels , pa ti misliš da ja tek onako, tražim terene u tom pravcu i da si ti bez veze moj brat !?! Pored toga što obožavam ljude iz tih krajeva (i oni mene) , za predeo koji prolazim, svaki put izgubim dah, kao da prvi put prolazim !!!
Sledeći teren beležim fotkama, sigurno !...da bar malo dočaram lepotu. Kad ujutro krenem, prvo stanem na Rudnik (imam svoj proplanak) izvadim prostirku,rakiju, paradajz , sir, luka(c) i slaninu da doručkujem, pa onda dalje do "Kraljice" pa na Ovčar Banju...itd... srce mi je veličine kombija koji vozim, kad prolazim kroz te krajeve. Što Srbija i Ibarska imaju, nema nigde u svetu !!!
![]()
Registracija
Help

154Likes
LinkBack URL
About LinkBacks
...da bar malo dočaram lepotu. Kad ujutro krenem, prvo stanem na Rudnik (imam svoj proplanak) izvadim prostirku,rakiju, paradajz , sir, luka(c) i slaninu da doručkujem, pa onda dalje do "Kraljice" pa na Ovčar Banju...itd... srce mi je veličine kombija koji vozim, kad prolazim kroz te krajeve. Što Srbija i Ibarska imaju, nema nigde u svetu !!!

Odgovor sa citatom

good try, ekstenzija pilotske palice za levu stranu nije na svom mestu. Vidi se na poslednjoj slici deo cevi u koju ide taj nastavak

Bookmarks sajtovi