Vladas, šta nam to radiš čovječe!
Ja svoju suprugu jedva ubjedi da sat ne vrijedi toliko novca pošto ga stalno mora nositi.
Stvarno predivan sat, za svaku priliku.
Vladas, šta nam to radiš čovječe!
Ja svoju suprugu jedva ubjedi da sat ne vrijedi toliko novca pošto ga stalno mora nositi.
Stvarno predivan sat, za svaku priliku.
next year at this time I'll be a millionaire
Hvala, vrhovac, milan zmaj!
@milan - ma ne, ne planiram trenutno nista... bice jednog dana PO i AT8500, mozda i APNEA... ali ne nameravam da "potkupljujem" zenu za to... samo cu nastaviti da je volim i pazim kao i do sada
BTW - moram da porucim i metalnu narukvicu. Najlepse je sto su i kozne/platnene i gumene i metalne narukvice na ovom satu napravljene tako da sama dama moze da ih zameni! Vise na ovom snimku (i ranije postavljanom na forumu):
No time to lose
jaoooooooooooooooooooooooooooooo))))
neka si ti nama tako dobar i pazljiv...nego imas neke pare na zajam?
hahahaha
Milane, jel imaš ti para na zajam?
Vlado, sve čestitke na kupovini. Siguran sam da je žena oduševljena mitom ovaj poklonom i nek je u zdravlju služia sad brzo aparat u ruke i fotke do večeras da osvanu na forumu.
![]()
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Vidi ga nazovi Zmajfake
dodji prijatelju imam na zajam znas dacu ti viztku i neke uslove pa nema problem,
Nego kad ces ti devojci da kupis neki sat?
off topic
Kad mi budeš odobrio poveći kredit sa grejs periodom od 20 ljeta odvešću je na Karibe i pokloniti joj Blancpain ili GP!
Jel može? Dogovoreno? Da krećem za BG?
PRAVILNIK FORUMA :: PRAVILNIK ZA BERZU SATOVA :: VODIČ ZA POSTAVLjANjE SLIKA
"Never look back, look forward, step forward even if only half a step at a time, knowing how to be flexible in order to accept changes, be sincere"
Men invented time. Seiko perfected it.
Svaka ti cast lepo si se isprsio
Bookmarks sajtovi