Vukodlak ,jelte,ima koristi, a kažu i da psihički bolesnici reaguju na mjesec,do duše nije dokazano!
Nije mi jasno zašto kod vozača da bude popularan!? Da mjeri puls kada malo pomahnita zbog drugih učesnika u saobraćaju?
Vukodlak ,jelte,ima koristi, a kažu i da psihički bolesnici reaguju na mjesec,do duše nije dokazano!
Nije mi jasno zašto kod vozača da bude popularan!? Da mjeri puls kada malo pomahnita zbog drugih učesnika u saobraćaju?
Poslednja ispravka: HADzI DALIBOR (22.12.2012. u 11:56)
Vukodlak....hahahahaha....hmmm....dakle obratiti paznju na sve one koji insistiraju na ovoj komplikaciji i na one koji imaju vise od jednog sata sa njom....a ja sam opet bio inspirator Off-a![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Bradati mislis silver bullet?
Da otvaram temu o vukodlacima![]()
Poslednja ispravka: Serb (22.12.2012. u 13:53)
Koja je komplikacija u danasnje vreme potrebna?
Skoro nijedna.
Bilo bi zanimljivo imati jedan ovakav sat, za kolekciju.
Inace UHR me je iznenadio, stvarno je dobar.
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
nisam imao pojma da ovakvi satovi uopste postoje, hvala na info
Ban on timepieces could be a hospital hazard.
Daniel Cressey
On watch: doctors need handy timepieces to do their work.Stockbyte
Patients in UK hospitals may face danger from an unlikely source this year: doctors unable to do their job properly thanks to local bans on wristwatches.
A guideline produced by the country's Department of Health last year says it is "bad practice" to wear a wristwatch, jewelery or fake nails, as they can harbour bacteria1. Whereas there would seem to be little merit in doctors having the last two, some experienced medics suggest that lacking a wristwatch could do harm.
Time for doctors to unstrap their watches? : Nature News
Veoma retka sovjetska CHAIKA Medical Doctors Watch QUARTZ w/ Pulsemeter
I tu je Jopet RaketLa.
MIDI MULTIFORT 1940's doctors' watch
Vintage (1950) Girard-Perregaux Doctor's dial
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (22.12.2012. u 16:36)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Ja nikada ne bih primetio da stoji naopako![]()
Bookmarks sajtovi