Da li neko zna šta se dogodilo sa fabrikom Insa.Iskreno krivo mi je što nemamo ni jedan srpski brend satova,dok na primer Hrvati imaju.Baš bi me zanimalo i da mi naši članovi iz Hrvatske kažu nešto više kakvi su to satovi.Mislim na CUBUS
Da li neko zna šta se dogodilo sa fabrikom Insa.Iskreno krivo mi je što nemamo ni jedan srpski brend satova,dok na primer Hrvati imaju.Baš bi me zanimalo i da mi naši članovi iz Hrvatske kažu nešto više kakvi su to satovi.Mislim na CUBUS
Poslednja ispravka: jaksha (5.12.2009. u 16:21)
Buraz,pa moja tašta je radila u Insi u Zemunu jedno vreme pa ću je pitati šta se desilo sa njima
Pogledajte i staru temu u kojoj su se spominjali Cubus i Insa: CUBUS - hrvatski brend satova
Pozdrav,
V.S.
Izvinjavam se što sam i pokretao ovu temu kad je o njoj već bila detaljna rasprava.Stvarno je nisam video.Hvala u svakom slučaju
Na netu sam pronašla stare slike Beograda i Insa sata u Knez Mihajlovoj ulici:
![]()
![]()
Tekst stare poruke o INSA satovima.
Web adresa: INSA
P.S. Ja se ovakvog Beograda ne sećam. Vi?
Hvala Nešo. Baš mi je drago da još rade budilnike, kao i ostale satove. Najlakše je ugasiti, prodati, srušiti pa pričati o nekoj tranziciji a onda uvoziti. Primera ima previše. Drago mi je da određena proizvodna preduzeća nalaze način da opstanu, dodatni plus je ako prave satove.![]()
Посетите сајт фирме Инса.
Погледајте видео материјал:
Единый, могучий Советский Союз!
Bookmarks sajtovi