Odlican tekst! Sreca da vas ima nekolicina na ovom forumu od kojih covek moze uciti! Hvala!
Odlican tekst! Sreca da vas ima nekolicina na ovom forumu od kojih covek moze uciti! Hvala!
Anbeast, hvala puno na trudu i ulozenom vremenu!
Za Habring² znam vec par godina, nisu se bas tako rijetko pominjali na njemackom forumu, a i bio je jedan prelijep hronograf (slican, skoro pa isti tom tvom Doppelchrono komadu koji si postavio), po kojem ih najvise i pamtim, ali, osim da su mala austrijska manufaktura, te da su se tada po internetu vrtili sa ETA masinama, nista vise nisam znao.
A evo, sada znam da je covjek zasluzan Habring² satove, ujedno kumovao jednom od meni najljepsih IWC-ovih Portugizera, chronograph rattrapante modelu.
Elem, pregrst korisnih informacija, i jedna nadasve lijepa prica o ljubavi prema urarstvu... a uz koliki trud i predanost poslu, e, to samo mogu da zamislim...
Он сказал: "Поехали!"
Da se pridružim pohvalama...i autoru teksta i osnivaču i vlasniku brenda! Sa retkim uživanjem, uz kaficu, pročitao sam tekst koji je napisan tako da se ovog časa osećam uistinu bogatijim za jedno novo saznanje! I ne samo to! Ljubav prema poslu, iskrena posvećenost jednog pravog inženjera i njegov otvoren pristup tržištu i kupcu u krajnjoj liniji, nešto tako retko danas u surovom svetu biznisa i profita, probudili su u meni jutros i emocije ravne onima koje čovek ima posle neke pročitane Čehovljeve priče!
Da su prilike malo bolje, posle ovoga bih samo čekao povoljan trenutak da upalim auto i zaputim se u Austriju! Da još mogu imati u džepu i novaca za jedan od njegovih modela...ne zamerite mi na maštanju, prepodneva su kod mene uvek puna optimizma! A kako dan odmiče...
Poslednja ispravka: umbra (8.12.2014. u 10:51)
...požuri polako...
Hvala ljudi, hvala!
Kao sto sam vec naveo gore negde, iako do pre nedelju dana nisam ni cuo za njih (ako sam i cuo - nisam zapamtio) Habring sada ima moju punu paznju i jedan je od mojih favorita (otprilike, tu negde sa Nomosom). Spremam kokice, zavaljujem se u fotelju i pratim zbivanja. Nadam se da se nece ''iskvariti''![]()
I keep thinking of some mechanic in rural Russia, mending his Raketa in sub-zero temperatures using nothing but a hairpin, a pocket-knife and the tyre-lever from a 1956 tractor.
Sto bi ja nosio ovog Srecka rado...
Odlican tekst anbeast![]()
"Vecina drustva zna sta je amortizer, sta je gibanj, sta je obarac, snajperski nisan... samo ja znam kako oni rade, i samo ja konstantno ucenje o tome vidim kao normalno."
Bookmarks sajtovi