Nazalost nisam uspeo da osposobim pradedin dzepni sat, ali ako uspem jednog dana, rado cu ga nositi u specijalnim prilikama![]()
Nazalost nisam uspeo da osposobim pradedin dzepni sat, ali ako uspem jednog dana, rado cu ga nositi u specijalnim prilikama![]()
SHIBUMI,
Ovo bi trebao biti gdin Erp?
Yaman!
Pozz
A onaj dole debeli, sto meri i merka "suknjicu" je: Marion Michael Morrison, svima poznatiji kao John Wayne.
Pozz
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Dobro,ti si slučaj za posmatranje.:p
Tebe ne računamo!![]()
Zanima me koliko nosite satove u dzepovima od hlaca? Vidjao sam da se dzepni satovi nose samo u prslucima, pa me zanima da li vi nosite ove satove iskljucivo u nekim svecanim prilikama ili svakodnevno? PS: nemojte mi zamjeriti na glupim pitanjima jos sam nov.![]()
Nista sem monokla u malom dzepu farmerki (koje jedino i nosim).
![]()
Ali vidjao sam to vec.
I uz jeans za svaku priliku...
Mada je i ovo sasvim ok.
Kao i ovo.
I da znas da nema glupih pitanja, vec samo glupih odgovora.
Lepo se zabavljaj na portalu.
I srecno sa satovima svih vrsta, kako god ih ti nosio.
Pozz
Poslednja ispravka: SHIBUMI (3.1.2014. u 12:53)
"The future is something which everyone reaches at the rate of 60 minutes an hour, whatever he does, whoever he is".
Kakav vizuelni prikaz Shibumi! Svaka čast!
Inače moj odgovor na inicijalno pitanje je, sat možeš nositi kako god i koliko god se to tebi dopada. Toj stav, tvoja moda. Free your mind!
Veliki pozz i dobro nam došao!![]()
Jako čudno se osećam kada nemam sat na ruci, kao da nešto ozbiljno ne štima.
Međutim, s obzirom da imam nekoliko džepnih sovjeta, Molnija i Raketa, rešio sam da počnem jednu i da nosim i zapravo mi baš odgovara.
Jeste da mi je levi zglob ogoljen i da je sat manjih dimenzija, ali desno u džepu Raketica kuca i celokupan utisak je izneneđujuće dobar sa aspekta praktičnosti.
Nosim je nekad i kad sam na terenu, jer se sat na ruci može oštetiti. Zaboravim da ga skinem i onda bude kasno, a ogrebem staklo ili nešto još gore.
Znam da mogu da nosim mobilni u tim siuacijama i da ljudi zagledaju malo čudno kad čekam prevoz i gledam na džepni sat, ali ko ih šiša kažem ja, moram da imam sat uz sebe, a nekada to baš mora da bude džepni.![]()
..uvek imam 2-3 komada....i nosim ih, istina ne precesto...ali mi je fora kada to ljudi sa strane primete....![]()
....vreme ce pokazati ili ce on pokazati vreme....
Ljubitelj sam džepnih satova, imah ih 15-ak vrhunskih komada IWC, Zenith, Omega i Longines.
Kada god mi se prilika ukaže rado ih nosim, a posebno u udijelu i sa šeširom na glavi, kao na slicikoja je i profilna. Da to sam ja
![]()
"the time is always right to do what is right "
Bookmarks sajtovi