Bluesky,
Jako mi se kod tvog svidja ova zelena boja cifera ,a kao što sam i rekao ,imaju taj neki šmek.
Možeš li napisati malo više o njemu ,gde si ga kupio , kako radi ,do koje godine može da prikaže tačan datum...
Ako ti nije teško ,uslikaj ga na ruci,baš me zanima kako stoji.
Nema problema , sat sam kupio preko limunda i izasao me je ispod 3000 dinara sa sve postarinom sto je za takav sat zaista povoljno. Inace doticni sat mi se svidja od kako sam ga video kod drugara, ali je taj primarak imao peh nekom je ispao i od udarca je razbijeno staklo i ostecen cifer i izgubljen je bio prsten koji drzi staklo, i pored svega nismo uspeli da nadjemo delove, pa sam ja gledao da kupim sat, i tako je i bilo. Sat sam kupio u stanju da malo radi pa malo stane, kada ga je prijatelj pogledao utvrdio je da je otisao balans i da ce biti mnogo posla pa je zapravo od dva sata napravio jedan tako sto je mehanizam koji je ispravan prebacio, cifer smo zamenili jer je onaj originalni bio em ruzan em takodje ostecen i skazaljke i kuciste su ostali, sat radi u minut tacno, medjutim za vecni kalendar nisam jos utvrdio kako radinikako da odem kod drugara da ga podesim a na netu nisam nasao jos objasnjenje jer nisam imao vremena....
Inace sat je prilicno velik i mehanicki je i to automatik i ja sam presrecanboja cifera mi je vrh
![]()
Extra ,odličan je na ruci , imao sam utisak da su dosta manji,ali izgleda sasvim dobro.
Sad si me približio odluci da nabavim jedan sličan...
Videću takodje,ako budem naleteo na neki krševan , pa da prebaciš bar logo ORIENT , bio bi još lepši...
ih de manji sat je ogromani lepo stoji meni se svidjaju neobicni satovi, a pre svega da su atomatici
Hvala unapreb bilo to ili ne
![]()
Ako se dobro sećam, kada izvučeš krunicu maksimalno za podešavanje vremena, možeš je povući još malo van i ona će se ponašati kao dugme na izvlačenje.
Samo budi pažljiv, meni je to uvek nekako sve izgledalo osetljivo
Sent from my SM-A505FN using Tapatalk
Bookmarks sajtovi