Novi aprat novo svetlo stari parnis![]()
Novi aprat novo svetlo stari parnis![]()
Koliko vec imas ovaj Parnis kako se pokazao na izgleda je bas lijep. Ako si vec pisao molim te uputi me na link da ne tragam sat vremena![]()
Parnis "Power Reserve" - opis procitaj i zadnje moje komentare koji su relativno skoro napisani![]()
Upravo sam doputovao iz Bukurešta, pa k'o velim da podelim i nekoliko slika odande. A na slikama - satovi.
Na prvoj slici vidi se sat na jednoj od najstarijih rumunskih gimnazija, tj. gde je nastava bila na rumunskom jeziku. Gimnazija se zove Gheorghe Lazăr, koji je u drugoj deceniji 19. veka osnovao prvu školu gde se nastava odvijala na rumunskom jeziku, umesto grčkog ili nemačkog, što je do tada bila praksa u Rumuniji. Ova gimnazija datira iz 1860. godine, a danas važi za jednu od najprestižnijih.
Na drugoj slici se nalazi sat koji se može videti na ulazu u park Herăstrău, jedan od najlepših u Bukureštu. Godina koja se vidi na satu (1459.) nema veze sa izgradnjom parka, koji datira iz 1936. godine, već je to godina kada je Bukurešt prvi put spomenut u nekom istorijskom dokumentu.
Kvarcni satovi su precizni. Mehanički satovi imaju dušu.
Daytona na zimskom suncu
BBarselona,kineski restoran na glavnoj strafti
![]()
Ovo si odlicno uslikao!
Hvala lepo,evo nesto ne temu zivotinja,"kralj":
![]()
Bookmarks sajtovi