1762Likes
-
Re: Satovi i knjige
Slažem se da se tajne čuvaju iz raznoraznih razloga, neke nikada ne budu objavljene. Ja sam to spomenuo usput. Kod knjiga Velike obmane Drugog svetskog rata bitno je nekoliko stvari. Ogromna količina podataka, rasvetljena pozadina nekih događaja ( npr zašto Nemačka nikada nije ušla u Španiju koja joj je bila više saveznik nego neutralna, Dan D i gomila drugih stvari ) objašnjena uloga i život nekih ljudi koji nisu svima tako poznati. Time se knjige bave. Ako neko piše maturski, seminarski, diplomski ili čak nešto više od toga ili jednostavno volite istoriju onda ove knjige nebi trebalo zaobići. Što se samih tajni tiče u knjigama se ne objašnjava zašto su čuvane. Interesantno je da su čuvane na zato da bi se nešto sakrilo od poraženih nego da bi se sakrilo od sovjeta kako bi to isto bilo upotrebljeno protiv njih jer kako se rat bližio kraju praktično su počinjale pripreme za novi do kojeg nikada nije došlo.
Što se tiče Zorgea slažem se mada imali su oni čitav niz obaveštajnih uspeha o kojima se malo govori i malo ili nedovoljno zna.
Nadam se da će biti još lepih fotografija satova i knjiga. Ne ustručavajte se.
PS: Serb imaš sat, imaš fotoapart, čitaš knjige o fotografiji dok se petlovi ne oglase .Dakle, fotke druže, fotke i to one lepe studijske.
Poslednja ispravka: skydrummer (30.5.2013. u 16:33)
-
-
-
-
Istaknuti član
- Reputacioni uticaj
- 29
-
Rus, vrlo interesantno štivo. Kakvi su tvoji utisci ?
Inače lepe fotke.
Još da mi je Serba naterati da postavi neku studijsku fotku pa može tema pod ključ
.
Tags for this Thread
Vaš status
- Ne možete postavljati teme
- Ne možete odgovarati na poruke
- Ne možete slati priloge uz poruke
- Ne možete prepravljati svoje poruke
-
Pravila foruma
Bookmarks sajtovi