Priguseni sjaj vodonika
Fortis official cosmonaut chronograph
Fotografisanje ovog sjaja je bio pravi izazov, obratite paznju na minitnu kazaljku, zamucenje potice od "spore" ekspozicije, "samo" 50 sec.![]()
Poslednja ispravka: d1d (21.5.2011. u 18:14)
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
^ hehehe brukas se
Poslednja ispravka: sima hrabri (21.5.2011. u 19:11) Razlog: uklonjen citat prethodne poruke
next year at this time I'll be a millionaire
Pusti ga Milane![]()
ma salim se...samo trebabolji foto da uzme....)))
next year at this time I'll be a millionaire
Jes vala, nije maglovito, već je mutno!![]()
Poslednja ispravka: sima hrabri (21.5.2011. u 19:11) Razlog: uklonjen citat prethodne poruke
Minutna kazaljka se pomerala tokom tih 50 sec. ekspozicije. Sad me sramotasto sam i slikao
Salim se
Da vas vidim posle nekoliko sati u mraku, moj sjaj je slab ali konstantan za razliku od vasih moj ne zavisi od punjenja svetlom![]()
"I'm very proud of my gold pocket watch. My grandfather, on his deathbed, sold me this watch." - Woody Allen.
Pozajmljeno sa drugog foruma
Calling All Lume Shots...... - Dive Watches - Watch Styles and Genres - Watch Freeks
Eterna Reveil
![]()
Nov sam ovde,ovo je prva fotografija u mraku i nisam zadovoljan jer ovaj sat u mraku osvetli pola sobe...
Slikano je telefonom a nazvao sam je suBmrak
Submariner
![]()
Bookmarks sajtovi