Kada je u pitanju odnos kvalitet/cena Mako je definitivno u samom vrhu, a taj Hirsch sa belim štepom mu je legao k'o ...upisite-sami-narodnu-izreku... :)
Printable View
Kada je u pitanju odnos kvalitet/cena Mako je definitivno u samom vrhu, a taj Hirsch sa belim štepom mu je legao k'o ...upisite-sami-narodnu-izreku... :)
:D
Hvala puno, Mako zaista jeste fenomenalan sat, planiram u narednom periodu uzeti jos neki nato i gumu tako da ce biti spreman za svako godisnje doba i razne avanture :)
mako stvarno super izgleda
kupio danas Mirexal-superautomatic 25 jewels chronometar od prvih etinih masina
kada sam otvorio masinu iznenadio sam se spirala je bila sa stifnama kao kod starih satova
Prilog 12924
Evo i moje siromasne kolekcije.. Vec sam napomenula da nosim stvari dok ih ne izdegustiram skroz, tako da...
Ovo je sat koji sam dobila kao poklon za rodjendan i veoma mi je drag, bez obzira sto nije neka "marka":
Girl Only
http://www.dodaj.rs/f/7/Kg/4d1siu1b/1/sdc11626.jpg
A ovo je sat koji sam kupila danas, a o kom sam pisala da razmisljam. Tako da, parice sam prikupila i danas ga kupila :) Cini mi se da je beli bio lepsi, ali ovaj ide uz mene:
Festina
http://www.dodaj.rs/f/H/bo/VzQ2cB6/slika0347.jpg
@bt321 Tako im bilo lakše da ušteluju balans. Elegantan sat.
Lepa Festina,Kaca.
Hoćeš da kažeš da lepši NE IDE uz tebe? :crying:
Festina je super.
Nema kaca, siromašne kolekcije. Samo je u začetku, za sada.
Hvala :rolleyes: Bela festina je lepa na svoj nacin (i definitivno bi isla uz mene) ali mi je crna laksa za odrzavanje (i za kombinovanje ;) zensko, sta cete).
Vukas, u pravu si, lose sam se izrazila :thumbup:
Ljudi, ne mogu da vam opisem kako mi je srce zaigralo kad sam ga stavila na ruku, malo je falilo da reagujem ovako :drool:
super ti je festina i najbolje od svega sto si ti odusevljena
i ja kad sam video kakoooo ti lepo stoji....moraces jos neku fotkicu da stavis :))
Masina od mirexala
Prilog 12952
Posto je stigao, odavno kupljen i dogovoren Seiko Bellmatic, postavicu slike slike i ovde. Ujedno i da se zahvalim Jole-tu na izuzetnoj saradnji i korektnosti. Uskoro jos jedan lepotan, takodje kupljen od Jole-ta.
prelep je,čestitam:congrats:
Svaka cast sjajno izgleda, sat je pun pogodak.
Svaka cast i tebi Milane t.j. tolarbo i joletu! :congrats:
Pravi lepotan :man_in_love::adore::drool:
Da se ubacim i ja, posto je bilo odredjenih pitanja vezanih za tolarbove slike.
Na konkretnim slikama je moj NOS Bell koji je otisao u Kanadu i naravno taj sat nije Tolarbov. No, tolarbo je kupio od mene 2 700X Bell-a, bijelog (jako slicnog kao onog na slikama,samo na koznom remenu) i sivog.
Pretpostavljam da covjek nije imao svoje fotke pa je postavio moje stare fotke da se vidi o kojem modelu Bell-a se radi. Moje dopustenje za koristenje ima.
On nije stigao uslikati ni sivoga Bell-a kojeg je kupio, a bome nisam ni ja pa sam ga vec zamolio da mi posalje par fotki za arhivu.
Dakle AGEMO, u pravu si, ali ne treba raditi oko toga neki veliki problem.
Te slike su postavljene na vise foruma ukljucujuci i ovaj tako da se ne radi o nekoj velikoj tajni ili losoj namjeri.
UH! Izvinjavam se svima! Bas sam zabrljao sa ovim. Morace ovde moderati da rade posao. Prvo, moja je greska jer sam postavio slike koje mi je Jole davno poslao, kada je imao Bellmatic-a NOS. Taj sat nisam ja kupio, vec sasvim drugi, ali sam u mail-vima nasao slike ovog i postavio, a da nisam obratio paznju da je to drugi sat! Izvinjavam se svima, sutra cu da ispravim gresku! Molim da se ove slike obrisu!
Evo ispravke, prvo ide sivi Bellmatic jer sam njega prvo islikao. Mada osvetljenje nije najidealnije, ali bar delimicno sam pokusao da docaram refleksiju neobicnog sivog cifera.
Ovo je prvi sat za koji osjecam da sam se zeznuo sto sam ga prodao. Fali mi maksimalno. :crying:
cestitke druze stvarno lep Bell Matik:thumbsup:
I ja sam od jole777-ta pazario jedan komad Seiko bell-matic-a i tako čekam ti ja sa nestrpljenjem pošiljku, KAD ja kući sa posla a ono pozivnica za poštu da podignem paket. JAO sto sam se obradovao, trč brže bolje do pošte, a ONO vraga, čestitka od saobraćajne policije sve u koloru uslikan moj ljubimac kako juriša žutom trakom. IJAO što se obradovah 5000 im najdražih spomenuh. Ali tešim se sledeći poziv poštara će biti onaj pravi.
Molim!!! Zar to snimaju vec! Uh.. ode jedan dobar sat ...
Bursa kada stigne taj crni da se vidimo na kafici i da se ponovo sastanu sva tri Bellmatic-a, taman i onu Omegu da ti vidim. Poz
i ja da najavim jedan bell matik samo jos da nabavim metalni kais ili kozni bice originalne slike
samo da nabavim kais seiko bell matic 4006-6080 beo ko mlekoPrilog 13131
za sada sliku sa neta
Auuu pa kada se nadjemo na sledećem okupljanju sa svojim Bell-ovima, ima sve da zvoniiiii. Oma imam ovaj moj primerak da tjuniram, ima da peva, ne što će da peva, nego će da pevaaaaa.
Zvacemo vas zvonari :) ili Bellmaticari
Sve cestitke, ala ste se opremili sa tim zvonarima, ko da ste se dogovarali. Po meni mnogo lep model, nadam se da cu i ja uskoro nabaviti, jedan mi je skoro promakao.
nisam mogao da nadzem metalnu evo kako je izasao bell sa koznom kaiskom
Prilog 13144Prilog 13145Prilog 13146
Ne skidam ga...
http://www.dodaj.rs/f/1k/ZU/2bF0LxHT/slika017.jpg
Kaca, ova Festina ti stvarno fino pristaje! Odlicna fotka, BTW ;)
Kaca,previše je to lepote za jednu sliku.:rolleyes:
Kaca super ti stoji sat i slika je super.mozes cesce ovako da nas obradujes.
Lep sat i prelepe oci..ako smem da primetim... :blushing: ;)