Vladane, oranzada stoji sa strane i ceka svoj momenat. :proud:
Cim me Milan iznervira aktiviram narandzu... :fie:
Inace, narandzasta i crna narukvica na Fortisu su isti modeli Morelata. Kupljene zajedno "ko zna kad i ko zna gde...."
Printable View
Vladane, oranzada stoji sa strane i ceka svoj momenat. :proud:
Cim me Milan iznervira aktiviram narandzu... :fie:
Inace, narandzasta i crna narukvica na Fortisu su isti modeli Morelata. Kupljene zajedno "ko zna kad i ko zna gde...."
ma evo jos jednog i posle kazu Rusi ne dolaze..mislim da sam nekako odusevljen :))))
Prilog 7663
^^ Milane izadji iz magle :no:
Dobra narukvica na rusu, prava klasika.
zmaju... imamo iste satove... malopre pogledam neke moje ruse... i vidim isti.
eto da ne brines nisi sam...
super je satic...i jos sam naleto sam na ovu narukvicu...i super mi se uklopilo...imam jos dva neka poljot i jos...
Ljudi moj drug postavi predivan sat koji se ne vidja svaki dan i dobije samo jedan komentar na to....
a za seika... poljota....festinu... uau... super je odlican...
Da li uopste neko zna sta je ovaj sat?!
p.s. nisma i necu da ovom opaskom uvredim prave poznavaoce i ljubitelje satova!!!
i dalje ostajem pri svom....
pa makar unisti sve satove iz kolekcije polirajuci ih mojim krpama.
p.s. masnoca ne unistava sat.... cak mu i prija.... znas kao kad konzerviras pusku ili pistolj.... smeta mu konkretno znoj koji u sebi ima kiselinu....
p.s. nista licno druze.
ovde.... na nekoj 18....19 strani ne znam sad tacno postavljena je pre par nedelja ali mi je krivo sto niko nije hteo nista lepo da kaze o ovom satu...
Lindberg je sa ovim satom na ruci prvi leteo Njujork- Pariz.... 1933 godine...
U sitne sate, kad nema guzve, da okacim par slika. Obeco sam, ima mesec i vise.
Prilog 7670 Zajednicka slika, kao iz osmog razreda - za uspomenu, ali samo decaci. Nekoliko Svajcaraca, jedan Japanac i mala banda Rusa, ali elegantnih.
Prilog 7668 Porodicno nasledje, cuvam i ne dam nikom. Omega doduse nije porodicna ali se lepo uklapa, i nju naravno ne dam.
Prilog 7673 Jesu zajedno, ali ne kao najbolji drugari. Upravo suprotno, antipodi: japansko tehnolosko cudo i svajcarski dinosaurus gospodina Schneider Ernesta, u to vreme s malim sansama da prezivi pojavu ovog s leve strane. Drug Ernest je to resio vrlo elegantno: pocepao mu je krstenicu i dao mu tudje ime na slovo B (sve legalno, naravno). Japanac je moj od studentskih dana a Sicura je sa C vitamina.
Prilog 7672 Prilog 7671 Tri pa dva, dostojanstveni Rusi, a nisu Poljot, Vostok, Raketa... Okrugla bela Slava sa datumom je skroz moderna, ostace mi u trajnom vlasnistvu. Zatim dva ekscentricna kamarada, Pobeda i Slava, potpuni frikovi, kao da su radjeni za Top listu nadrealista. Poreklo sa C vitamina.
Prilog 7674 Sad isti razred, ali devojcice. Sve dobro rade, naravno, bolji su djaci od decaka. Oduvek me zanimalo koliko mali mehanicki sat moze da se napravi a da radi, i uz to da moze da se procita vreme bez upotrebe lupe? Ovde ima par komada na granici tih kriterijuma. Poreklo, opet C vitamin i razne fioke.
Prilog 7669 Na kraju (za sada), skupina nesrecnih uredjaja za merenje protoka vremena koji to vise nisu u stanju da obave. Neki uopste, a neki donekle. Njihovu zlu kob uvecava fakat da su karijeru zavrsili kod mene:no: Da budem realan: slabo koji od njih ima sanse da zaigra. Pazite, kod Murinja i Kaka sedi na klupi, a gde sam ja od Murinja... Mozda par njih dobije sansu u nadoknadi vremena, pa ako se istaknu... ko zna? Za poreklo ni ne pitajte, nije pristojno.
lepa kolekcija, druze vukas, a drago mi je sto vidim da je voljena i postovana. :)
Vukas-Odlična kolekcija i zanimljiva prezentacija :yes4:
Hvala za podrsku, bice toga jos...
Prilog 7692Prilog 7693Prilog 7694Prilog 7691
Zenith
znam...magla..ali u utorak kupujem ili pozajmljujem fotoaparat i podelicu caroliju sa vama...znam IWC,Chopard....ali mislim El primero...mislim da nisam pogresio...niste svesni kako me je zao ona dva prekrasna ali.....sto bi ze vezivao za stvari..
Evo ga :) :
:dance3::dance3:Eeeee to je to, u zdravlju ga nosio!:thank_you2::dancing2::dance3:
Ooooo,Milaneeee
ČESTITAM!!!
Mislim, El Primero :dance3:
Milane :questionmark:
Kupio si El-a :questionmark:
Taj sat vredi imati ali ne dan-dva vec sacuvati za unuke i praunuke !
Ne mogu da verujem, imas novca za TAKVE satove, a nemas za pristojni fotoaparat..... :hmmmm:
Treba da se stidis :o Sad je i El u magli.......
jako lijep sat.
rustikalan, robusan, moćan, sportski, i poseban. Sve u jednom.
:adore: Strasan sat,nista nisi pogresio sto si ga uzeo :no: :dance3:
Naravno ako vec volis ovog Ruskog proizvodjaca :lol:
Sta da ti kazem osim u zdravlju da ga nosis i konacno shvati da je ovo sat koji se cuva celog zivota! :top:
TAKVE...ej dragi sad je samo El
hmmm
dao sam se u trazenje i ne znam bre koji foto da uzmem jeftin :)) a da je strava..
znao sam da ces to da napises i sam sam napisao u magli....
u utorak extra kvalitet slika....
uzgred hvala Vam...eto trazio sat za daj Boze sina,ako ne onda za vec cu da smislim
Mare....onaj IWC nije bio za dete...Chopard jeste...ali kad je ovo naletelo...letelo je za to..za sva vremena..
Hehehe, opet, ode predjasni gral...:) El primero je extra, ja licno bi izabrao samo drugi neki model, Rainbow npr. No ako se tebi dopada...u zdravlju da ga nosis do sledeceg ;)
a joj, šta da ti objasnim već me pobrisalo :)
Angel II ima u potpisu nešto na što se ovo odnosilo. Scena kada malom Bruce Willisu u filmu "Pakleni Šund", zlatni sat predaje u ruke Cristopher Walken, ratni drug njegovog oca, i kaže mu da je taj sat nosio njegov djed, a njegov tata ga je uspio sačuvati za njega čak i u japanskom logoru noseći sat skriven u guzici.
sat za sve generacije.
:) Malo OT
Čestitke! A kad nabaviš fotoaparat da nas častiš slikama ili da doneseš na sledeći susret
:beer:
bolje je da cutim...
ok,razumem poentu i foru..
ali ajde bre gde pises to ovako ovde pa ovde ima i zena :)
@panonski - OK, sad je malo razjasnjeno. Definitivno off topic - ali jako dobar off topic :congrats:. Scena sa primopredjom sata i opisom kako je sat cuvan - legendarno!
EDIT:
Milane - svaka cast na satu... Znas da nisam ljubitelj DEFY-ja (osim Motorole DEFY ;)), ali ElPrimero je definitivno sjajan sat.
hehehehe hvala ti Nikola, i meni se licno svidjao mozda neki..open.. drugi EL ali ovaj je naleteo ali i ovaj mi se svideo...i naravno da mi se svideo, sigurno ga ne bi uzeo da bi se ovde pohvalio Vama a i morao sam jer je bas odradjen mehanizam unutra...i jos jednom za zdravlje ti hvala. Moracu da ga nosim duze jel mozda nece biti sledeceg.
poz
El....Elegantno,nema sta....covek ima stila,a bogme i para,a vala i zasluzio si,svaka cast!!!
au to je sat.cestitam sa srecom da ga nosis.
Drugari, molim vas da off topic komentare pisete u temi za to predvidjenoj.
Sve off topic poruke bice brisane.
Hvala!
Milane cestitam ti na novom satu! U zdravlju da te sluzi i da se malo duze zadrzi na tvojoj ruci ;)
To Zmaju legendo,ali ceka tebe rolex kad tad,videces.
Milane, mislim da si pogresio u vezi IWC-a, bio je to jako lep sat.......
Kad bi bilo mogucnosti i novca, El i Aqua cine lep komplet, cak i kombinacija boja brojcanika je bila super. Beli El za vecinu formalnih prilika i plavi Aqua za sve neformalno. :yes4:
malo je neumesno da se pominju parice druze...ipak sam ja dao moja dva i uze EL...ali hvala u svakom slucaju
i sto kaze d1d sramota je da covek ima skup sat a magloviste slike koje ne mogu da docaraju sa sat....eto o parama :)
poz
d1d da sam imao para mislis da bi dao ljubimca??? stvar je sledeca..uzeo sam suv kvaliteta za razliku od lepote...veruj..cekao sam ga da ti ne kazem koliko( IWC) pa je dosao.doci ce ponovo :) samo bez Chrono...onaj na 2000 :)
a inace za neformalne prilike pasce jedan Seiko...za sad