Naravno da bi tu pogresio, legendarni 401 za obicni 7750, e ako tako nesto uradi :banghead:
Milane ako tako nesto uradis gadjacu te sa mojim foto aparatom sa sve objektivima :proud:
:hmmmm:
Otvorene i direktne pretnje....
:ahhhhh:
Printable View
Seiko SNDC09
Prilog 7724
Swatch neki, ne znam model...
Prilog 7725
Q&Q neki...
Prilog 7726
I neočekivana prinova, re*lika Hublot-a 301RX, safirno staklo valjda, keramika, čuda...
Dobio na poklon, ali mi se to ne nosi, tako da će da skuplja prašinu po ladicama...
Prilog 7727
^ Lepi satovi osim poslednjeg......
prva tri sam ja birao...posljednji nisam!
Milane upravo vidio novi sat koji si nabavio.
Wow Zenith-a si uzeo, dobro da mi nisi nista na pm natuknuo jer ne bi nikad pogodio, a ne bi imao mira dok ne saznam koji je.Uzivaj u njemu,super je! :top:
Evo jos malo Zenith-a bez magle....d1d?? moze bolje?
hvala Tolarbu
Prilog 7738Prilog 7739Prilog 7740Prilog 7741Prilog 7742Prilog 7743Prilog 7744Prilog 7745Prilog 7746Prilog 7747Prilog 7748http://www.svetsatova.com/forum/images/misc/pencil.png
Kako nemam ovaj iz potpisa onda moram ovako
:adore::shout::man_in_love::thank_you2::bawling:
Prilog 7750
Može čovek uvek da se snađe.
:adore:
joj, bre, zmaju, sta nam radis... :laugh:
Milane razisla se magla!
Jok i nema razlike ;)
Prelep sat !
:yes4:
uh, lepota.ja ovo ne bi prodavo nikad.pre bi auto prodo da moram nesto.
stvarno jako lijep sat.
dodatan plus mu je što na njemu uopće nema "sigurnih" boja, crne bijele, plave.
Složen je skoro kao ručni rad
Au Milane kakav je http://www.svetsatova.com/forum/atta...cije-drool.gif
Ne zna se EL lepsi napred ili pozadi :top:
Svaka cast!
:congrats:
Koji si kralj ;)
Stvarno je sat ono sto bi rekli mladi vrh brate! :top:
Sto da cutim Milane?
Necu cutim! :eviltongue:
Totalno za....n sat! http://www.svetsatova.com/forum/atta...cije-drool.gif
Milane sat je stvarno prelep. U zdravlju da ga nosis. Evo ja sam bas malopre video slike kod @tolarba, i odusevio se. Pozdrav druze i sve cestitke na ulovu.
imao srece i ljudi,drugari ja sanjao i one predhodne i ovaj sad! ne bas ovakav ali brend i nadam se da ce svako od vas da doceka ono sto zeli...samo da misli na to...
pre 10 godina (sad ce neko svasta da misli ali nek misli) kad god sam prolazio pored Indetica pomislio sam uhhh da mi je jedan od ovih..nisam ni sanjao....ali evo....
u svakom slucaju Hvala Vam i nadam se da ce se svakom od vas ispuniti neka zelja....
ovo je strašno, u ovoj kombinaciji boja moj san nemam šta više reći
samo si me ispalio za Raketu,ali nisi dobio u stvari dozvolu od vlasnice :)))))
hahahaa
hvala ti jos jednom..i pobeze mi od sadjenja cveca...to ti je minus
OFF TOPIC
Sta je s vas?
Sadite cvece zajedno :lol:
Miki jel ima nesto za ono moje sto si trebao da vidis?
Nema te...
Odlicno si islikao ovaj Milanov Ruski sat,svaka cast!:congrats:
Svakoga dana u svakom pogledu sve vise napredujem....Never underestimate the power of Milana zmaja!!!
Hvala ti za Fortis,sanjao sam ga,mozda cemo nekad trgovati za EL-a....nikad se ne zna...
Tolarbo,odlicne slike! Ti si covek od tehnike,nadji mu neki pristojan aparat!
OFF Topic
@Marko pustio sam ti pp Inace, zbrisao sam cim je pocelo sadjenje cveca :)
@viper Milanu sam predlozio Nikon S8000, mada kada sam video sta je @panonski uslikao mobilnim telefonom predlozicu mu SE K750i. Ili jos bolje, da mu predlozim recimo Zenit ;)
E,ta ti valja,jedan analogni Zenit od 1kg oko vrata da ga nosi,pa ima slike da budu samo takve!
Milance jel to Defy Extreme ili Defy Classic? I daj napisi test bar ovog sata...toliko si ih promenio a ni jedan test...aj ne budi lenj bokte;)
E druze NIkola to nema sanse :),mislim ima sanse da napisem ono sto vidim a to je isto ono sto i vi vidite. Malo mi je glupo tj mnogo mi je glupo da napisem nesto zasta bas nisam strucan sto priznajem...El primero 4000 sc pun naziv mu je ZENITH DEFY CLASSIC CHRONOGRAPH AERO,
Ide na 300 m,krunica mu je 18-to karatna,jedan od udobnijih satova,iako izgleda rubusno! Jedini sto sam i hteo da Vas priupitam ma da mi je Vladas i sam rekao kad se namesta vreme ne staje mu secundara a to je koliko sam shvatio do samog mehanizma...
Deluje kao da je sat za neke prilike,sam covek od kojeg sam ga uzeo a kome se zahvaljujem i kaze da ga je nosio samo na posebnim prilikam,ali nije tako ide bas uz sve i ne smeta mu (mi) ovaj zlatni bazel..
eto,ja se izvinjavam sto se ne petljam u nesto sto ne znam..
Moje cestitke Milane, mnogo je lep Zenith! Svaka cast odlican deal si napravio.
Cestitke i @vukas na kolekciji satova, malo sam kasnije video post.
A evo i moje prinove u kolekciji "vecitih kalendara": Seiko Age of Discovery Perpetual Calendar. Zahvaljujem se @nikle-u od koga sam kupio sat, i @tolarbu koji mi je danas doneo sat. @nikle bas sam se odusevio kako je ocuvan sat, hvala jos jednom na saradnji.
Patek - lepa prinova, to je vrlo cenjen sat u krugovima (po)zna(va)laca :yes4:
Mogao bi okaciti jos koju fotkicu, ne stedi na filmu.... :no:
Na zalost nemam fotoaparat, i ova fotka je sa net-a. Ali nisam mogao da izdrzim a da se ne pohvalim. Zamolicu druga da ga uslika, pa cu postaviti slike. Inace uhvatila me faza da skupljam satove sa "vecitim kalendarom", pa ako neko jos ima ponudite mi ;)
^ e' isti si ko Milan ! :banghead:
posto "koji sat nosite danas" jos ne radi, evo fotke sta nosim ovih dana, a u isto vreme je i "slika" sata iz moje kolekcije ;)
na novoj narukvici je vise "tool"
http://i51.tinypic.com/1zou3p0.jpg
http://i55.tinypic.com/2yubqiq.jpg
@d1d Fortis je extra, i bas mu je dobro legla narukvica.
Rolex Submariner 16610
http://img705.imageshack.us/img705/1324/photolmn.jpg
Seiko sam gledao uzivo i odusevljavao sam se prelep mi je...cudno za NIkla da je prodao ali dobro je za tebe...
d1d kad brale mili dosadi ti sa tim fortisom...daj nesto menjaj :))))))
uh gledam ovaj EL nesto mi nije mehanizam ulepsan :))))
Milane, :adore: 400 ili 401 nema potrebe ulepsavati, oni su legendarni, jedinstveni i lepi sami po sebi.
E' sad, to nije slucaj sa obicnim 7750! On ako se ne ulepsa i ne sredi, onda je najbolje kupiti ga u najjeftinijem satu koji ga ima. Takvo je moje misljenje.....
Fortis je legenda, pardon, nije Fortis vec je Lemania legenda :dirol:
Fortis se, samo zbog mehanizma, ne menja, a prinova je u planu........