-
re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
-
@d1d - Pa ova Eterna je savrsena :congrats:! A ti je krijes od nas ;)
BTW - sad vidim od koga je prepisivao Hamilton sa svojim Jazzmaster Traveler GMT-em :)
-
@ d1d - mnogo lepa eterna
Sta jos krijes od nas?
-
Hvala svima :yes4:
Vladas - ne znam da li je Hamilton "prepisivao" sa Jazzmaster Traveler GMT-em jer na Eterni 1948 reveil dodatna kazaljka nije GMT vec mehanicki alarm :dance3:.
Cim nadjem malo vremena napisacu koju rec o satu i postaviti nove fotke....
Za sada, evo i druge strane
http://i55.tinypic.com/dfvp5g.jpg
-
Re: Koji sat nosite danas?
@d1d
Jako,jako lepo :congrats:
Baš mi se dopada.
-
2 Priloženi(h) fajl(ova)
:man_in_love: Kakav satic, kakav mehanizam (AS 5009 - nesto slicno Jole-tovom Dunhill lepotanu sa AS 5008 ;))!
Sto se tice Jazzmastera - vise sam mislio na dizajn :):
Prilog 6271
(slika sa WUS-a)
-
d1d Prelep sat, obožavam Eterne!:happy:
Ček Vladas, uzeo si Hamiltona?
-
Citat:
ANGEL II kaže:
Ček Vladas, uzeo si Hamiltona?
[off topic]
Ma ne, samo sam okacio slike da se vidi slicnost ;)
[/off topic]
-
ma uzeo nego ne sme da prizna...
-
@d1d
Prekrasna Eterna! Upoznat sam s mehanizmom jer imam istog u Dunhill-u,stvarno vrhunski odabir! :man_in_love:
-
Hvala, hvala.....
Malo je slika tog Dunhill-a, a mogli bi i malo uporediti mehanizme :cheers:.
Pitanje usput: koliko dugo "zvoni" (zvrci) Dunhill :questionmark:
-
Citat:
sima hrabri kaže:
Lep Roamer, a plava sekundara je jako lep detalj! Ja sam svoj Searock odneo kod Milovana istog dana kada si ti podigao ovaj, i trebalo je da mu vidis "otkud-sad-odjednom-svima-roameri" facu: "Pa, sad je vas drug podigao isti takav...!" Nacisto zbunismo coveka... :)
Da, mogli smo i da se sretnemo... :) Inače, prezadovoljan sam sa radom čika Milovana, hvala na preporuci. Najviše mi se sviđa što svaki put kaže: "Bićete zadovoljni, a ako bude nekih problema - tu smo". :) Još ih nije bilo, ali ovo zvuči umirujuće... :)
-
Citat:
Koska23 kaže:
Da, mogli smo i da se sretnemo... :) Inače, prezadovoljan sam sa radom čika Milovana, hvala na preporuci. Najviše mi se sviđa što svaki put kaže: "Bićete zadovoljni, a ako bude nekih problema - tu smo". :) Još ih nije bilo, ali ovo zvuči umirujuće... :)
Eh, što je mali ovaj svet. Istog dana kada je Sima preuzimao roamer kod čika Milovana, ja sam preuzimao neki svoj sat. Pošto zna da se Sima i ja poznajemo u RL, rekao mi je da smo se mimoišli za kratko vreme.
Ima li nečeg natprirodnog u toj radnji kada nas sve tako povezuje?:laugh:
-
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Neša kaže:
Ima li nečeg natprirodnog u toj radnji kada nas sve tako povezuje?:laugh:
Ima Prilog 6282 Sima Natprirodni.
-
5 Priloženi(h) fajl(ova)
Cisto da se pohvalim novim satom,za sada slike sa neta,sutra postavljam moje.
Prilog 6283Prilog 6284Prilog 6285Prilog 6286Prilog 6287
-
Leeeeep sat :big_boss:
Nego, nesto mi poznat :hmmmm:
-
provereno dobar, nikle. :) a sta bi s onim heuerom?
-
Uhhh Nikle, odličan je ali veruj mi najbolji je na čeličnoj narukvici!:proud:
-
@Nikle - sjajan sat, nadam se da ces uzivatiu ovom fenomenalnom Hamiltonu!
Citat:
d1d kaže:
Leeeeep sat :big_boss:
Nego, nesto mi poznat :hmmmm:
@d1d - bitno je da ostaje u "familiji" ;)
-
Heuer uzimam sigurno ako covek bude hteo da mi ga proda,ali nemam toliko para u ovom trenutku.Ovaj Hamilton je mnogo ozbiljna firma,odusevljen sam satom.Nisam verovao da prave ovakve satove dok nisam prvi put video uzivo ovaj sat.Jedna od boljih celicnih narukvica koje sam ikada video.Angel ga je cuvao kao oci u glavi pre nego sto mi ga je prodao.Izgleda da Hamilton ima fenomenalan odnos cena/izgled/kvalitet medju svajcarcima.
-
BUUUM, Baume & Mercier Capeland S 8124
http://i52.tinypic.com/3312lpi.jpg
-
Citat:
Nikle kaže:
Ovaj Hamilton je mnogo ozbiljna firma,odusevljen sam satom.Nisam verovao da prave ovakve satove dok nisam prvi put video uzivo ovaj sat.Jedna od boljih celicnih narukvica koje sam ikada video.Angel ga je cuvao kao oci u glavi pre nego sto mi ga je prodao.Izgleda da Hamilton ima fenomenalan odnos cena/izgled/kvalitet medju svajcarcima.
Po meni za uloženi novac najviše dobijaš na celosnom kvalitetu samo kod Hamiltona, nikako ne kod Fortisa. Čak što više pojedini Hamiltoni su pristupačniji od Fortis satova ali kvalitet je je daleko bolji.
-
angel cestitke za novi sat prelep je:congrats:
-
Citat:
vladas kaže:
@d1d - bitno je da ostaje u "familiji" ;)
Tako je najbolji, samo deo našeg čarobnog kruga, drugi to ne zaslužuju toliko! :lol:
-
Citat:
Nikle kaže:
Heuer uzimam sigurno ako covek bude hteo da mi ga proda,ali nemam toliko para u ovom trenutku.
Nikle, jel postoji mogućnost da makar uslikaš Heuer-a i postaviš ih u temi namenjenoj tom satu? :)
-
Pridružujem se čestitkama :congrats:
-
prelepa eterna bas lep sat.
-
-
svaka cast na buuuuuumuuuu prelep
kako li ovako sija :)))
sijas u mraku.nek ga nosis ti sad vise nego ja :)
-
Citat:
milan zmaj kaže:
svaka cast na buuuuuumuuuu prelep
kako li ovako sija :)))
sijas u mraku.nek ga nosis ti sad vise nego ja :)
Koji moj sat nije sijao? Odras, svetla i pomalo bilo koja krpica!:happy: kada si ti nosio ovaj sat?
Citat:
Neša kaže:
Pridružujem se čestitkama :congrats:
Citat:
bt321 kaže:
angel cestitke za novi sat prelep je:congrats:
Hvala vam, još biram sat za sebe, posle Orisa nikako ni jedan da me pridobije! Mada verujem da će to biti ovaj!:lol:
bdw ja sam sat postavio u temi Koji sat nosite danas? Ne bi je ovde postavljao posle one prelepe Eterne, a i Hamiltona!
-
cestitke angel...! daj jos koju slicicu.
u, bre, ne mogu vise da pohvatam ko je sta kupio... :) ako, ako, to je dobro...
-
ja se izvinjavam sto cu ispasti hejter ali meni taj sat previse sija, izvini molim te ali bas mi nekako "pijacarski" deluje! nemoj se vredjas, to je samo moje misljenje!
-
nije,mislim ja ti kazem sa neutralne strane sija yato sto je lepo obrisan....i mozda je tako namesteno slikanje....lep je satic....
-
Ja sam gledao sat "uzivo", ne taj direktno nego taj model, i ne sija toliko. Mislim da je Angel II pogodio ugao osvetljenja i dobio ovaj efekat.
Angel II - meni se svidja, toliko da bi mi bio radni sat :top:
dopuna: mislim da bi sat bio extra na mocnoj crnoj kozi :)
-
Citat:
d1d kaže:
Ja sam gledao sat "uzivo", ne taj direktno nego taj model, i ne sija toliko. Mislim da je Angel II pogodio ugao osvetljenja i dobio ovaj efekat.
Angel II - meni se svidja, toliko da bi mi bio radni sat :top:
dopuna: mislim da bi sat bio extra na mocnoj crnoj kozi :)
Naravno d1d, sportski radni sat u jedno i klasični, ali sve karakteristike više govore o sportskoj varijanti sata! 2895-2...200m vodootporan, itd, itd :happy:
Postaviću vremenom i kožni kaiš ako ga zadržim za sebe ali ne vidim razlog zašto ne bi.
Citat:
milan zmaj kaže:
nije,mislim ja ti kazem sa neutralne strane sija yato sto je lepo obrisan....i mozda je tako namesteno slikanje....lep je satic....
Sija, sija i treba da sija!
Citat:
jagodanbg kaže:
ja se izvinjavam sto cu ispasti hejter ali meni taj sat previse sija, izvini molim te ali bas mi nekako "pijacarski" deluje! nemoj se vredjas, to je samo moje misljenje!
Ako odeš u radnji pogledaš satove poput Rolexa, Zenith, Chopard, Piaget videćeš identični pijačarski sjaj na satu poput ovoga, nemam ja dobri moj zašto da se ljutim, hvala na iskrenosti.
Citat:
sima hrabri kaže:
cestitke angel...! daj jos koju slicicu.
Isfotkao sam se dosta ovih dana, ali i izgubio volju više za tim, ali ih ima malo u mom albumu pa pogledaj.
-
^ Steta sto nema providnu zadnju stranu da se vidi taj 2895 :sad:
-
Radni sat ne bi bio radni sat kada bi imao providnu zadnju stranu! ;)
Pozdrav
-
Citat:
d1d kaže:
Hvala, hvala.....
Malo je slika tog Dunhill-a, a mogli bi i malo uporediti mehanizme :cheers:.
Pitanje usput: koliko dugo "zvoni" (zvrci) Dunhill :questionmark:
d1d mislim da zvrnda oko 10tak sekundi mozda malo vise.Bell-ove vise koristim kao budilice ujutro.
PS.stavio sam dosta slika na forumu prodaja.U prodaji je,vec gledam neke nove satove.
-
6 Priloženi(h) fajl(ova)
danas sam se malo igrao sa kamerom i evo rezultata
-
Prelepo Ivane, svaka cast