Cestitam ti na kupovini odlicnog sata, ne sumnjam da ce te dugo sluziti
Nikad nemoze da bude previse slika dobrog sata![]()
Cestitam ti na kupovini odlicnog sata, ne sumnjam da ce te dugo sluziti
Nikad nemoze da bude previse slika dobrog sata![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Evo fotografije jednog dzepnog Hamiltona koji me odusevio svojim prelepo dekorisanim mehanizmom. Uzivajte.
Pozdrav svim ljubiteljima satova i pohvala za ceo forum, veoma profesionalno.
Evo par fotografija mog prvog ozbiljnog sata, u pitanju je Bulova 96a111. Prijatelj je prosle godine bio u USA pa sam ga zamolio da mi donese. Ja sam prezadovoljan, kao sat koji nije za svaki dan svidja mi se sto nema datum jer ga nosim 2-3 puta nedeljno.
therion, lep Steini![]()
"I have no idols. I admire work, dedication and competence." - Ayrton Senna
Hvala
Planiram, da mu stavim originalnu mesh narukvicu i ćekam već od decembra ( ne znam kako se kaže decembar na srpskom.. ), da ga dobiju na Steinhartu. Jedini sat koji mi je ostao nakon provale u stan, odneli mi Ploprof i Avenger Skyland, mamicu jim lopovsku #&%$#..![]()
A takoMislio sam, da imate i vi neka posebna imena, u Hrvatskoj imaju opisna imena ( listopad i slićno.. ) i nikad ne znam o kojem mjesecu se radi
Nadam se, da stigne uskoro, uvijek kad proverim malo pomaknu datum dostupnosti. Ako malo bolje pogledaš nemaju baš mnogo stvari za prodaju, sve stiže u aprilu.
Razmišljam i o kožnom remenu od Gunny, najviše mi se dopada Caitlin 4 ali nisam siguran ako izgleda dobro u 22mm izdanju.
@Itachi,
Hajde napravi i par boljih slika, na dnevnom svetlu.
Hteo sam da kupim ovu Bulovu, ali se nisam usudio da ga kupim na neviđeno...
Bookmarks sajtovi