Svaka čast za kolekciju i urednost! :thumbsup:
Printable View
Svaka čast za kolekciju i urednost! :thumbsup:
Aleksandre, lepa, probrana kolekcija :thumbup:.
E pa drugari, hvala puno svima! :D Milane sve satove sam slikao, tako da uskoro cu postaviti slike, samo malo vremena da u'vatim! :)
Aleksandre , što reče bajker , pored lepe kolekcije moram i ja reći za urednost ... baš si ih lepo udomio.:yes4: Stvarno bi trebao otvoriti svoju galeriju i islikati svaki posebno (što reče Zmajković) uz neka tvoja zapažanja.
Još jednom čestitke za ljubav prema svojim ,odlično probranim, satovima...:congrats:
Novi doprinos kolekciji: Steinhart Nav B Uhr 47 mm Unitas 6497:
Prilog 26331Prilog 26332
no comment.......:drool:
Festina i Fosill, naredni model u kolekciji ce najverovatnije biti neki Vostok, mehanicki. Treci sat nije mogao da prisustvuje photo session-u, kidnapovan je od strane bliže rodbine :rolleyes:
Prilog 26342Prilog 26343Prilog 26344Prilog 26345Prilog 26346
nije mi jasno sa cim vi slikate pa vam slike ispadnu savrseno, kako nemate problema sa blicem i odsjajem ??
Slikaj po danu , ili foto-aparat na stalak pa probaj sa duzinom ekspozicije i otvorom blende dok ne napravis dobru fotku:D Ili osvetli sobu jako pa probaj bez blica:)
Hvala:) Sat uopšte nije velik, bar na mom zglobu od 17 cm. A pored Invicte izgleda ko patuljak;)
Satove ja fotografiram s dSLR-om Nikon i nikad nemam problema. Slikam bez blica, sat stavim na neku ravnu podlagu, fotoaparat na stalak i na kraju malo obradim u programu. Imam manji problem s objektivom koji oštri na 70 cm i teško fotografiram makro ali malo zooma i manualno oštrenje spase situaciju.