Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
@23jewels - Hvala puno! A da, to je pogled sa naše tetase. Na brdu smo, pa još poslednji sprat i to je to... Ali je nezgodno kada duva vetar ili pada kisa, te su nam tetase zastakljene!
@Vid1 - Eh, da mi shoping može pomoći. ;) Jači imunitet je rešenje... ali gradimo ga, biće bolje...
Pozz!
Sa malim zakašnjenjem, čestitke i od mene! Sat je prelep! :thumbsup:
Opaaa Smizlo,hehehe prelep je stvarno u gledaj ga pa ce ti biti lakse. Hm Bossu su sad odresene ruke da pazari nesto lepo...zasenio ti oke i neces videti sta ce da kupi..ne smem da pricam bice ban
Shmizla...pridružujem se čestitkama, dugo ne videh lepši ženski sat! Nadam se da si do sad već ozdravila i da uživaš u njemu.
Milane...znaš kad treba da staneš...;)...a da ne fasuješ ban...i to crven...znaš, ono kao crveni karton, krajnja mera...
Hvala momci, hvala... :)
Elem, Umbra, hvala na pitanju. Nisam još uvek ozdravila, ali trudim se da budem...
Zmaju-komšijo, odgovor je da ja nisam nikada branila da se nešto pazari. MR. sam odlučije da li mu je nešto u datom trenutku preko potrebno ili ne...
Pozz!
2 Priloženi(h) fajl(ova)
Citat:
Shmizla kaže:
Zmaju-komšijo, odgovor je da ja nisam nikada branila da se nešto pazari. MR. sam odlučije da li mu je nešto u datom trenutku preko potrebno ili ne...
Pozz!
Eeeehhhhh... kad bi ja znao tako da ovladam situaciom i kažem da mi je preko potreban, pored pet postojećih, šesti ručni sat ! Prilog 26530 Prilog 26531
Baki, najverovatnije rešenje bi bio dugogodišnji trening o toleranciji! :D
Heheeeeee , pa taj prag tolerancije nisam dostig`o ni kod "bake i deke" , a godine u pitanju ! :laugh:
Nego, ShmizzzZZZ , zaboravih reći da mi se sat stvarno dopada, a evo i zašto...
Ti ćeš sigurno razumeti razliku izmedju "Lepo" i "Slatko" . Meni i ako se dopadne neki ženski sat, on je samo sladjušan, ali ne i lep. Svi su mi u fazonu "Hollywood" ili dečje igraonice. E pa ovaj model nije ništa od toga, već je ozbiljno lep.
Što reče moj brat 23jewels, pre svega čitljiv, vrhunski osmišljene korone koja je fenomenalno legla na sam oblik ispoliranog, ekstravagantnog kućišta , bez suvišnih detalja (poput cirkona i sl.) . Sam logo je dovoljan, meni (već svi znaju) omiljen, reljefne gradje koja se i te kako slaže i uklapa sa karakterom sata. Sam oblik kazaljki razbija monotoniju okrugline, te su za mene vrhunskog dizajna. Bilo koji oblik kazaljki sigurno nebi opostigao takav efekat. Datum, sa okvirom prozora, koji je iz iste priče kao i kazaljke i sam logo .
Stvarno, svaka čast na odabiru... zajsta lep sat ! :thumbup:
Baki, care, hvala još jednom na detaljnom obrazloženju i tooolikim epitetima!
Iskreno, meni se sat dopao na prvi pogled i eto... Srećna sam što ga imam! :blushing:
Pozz!