2 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Predstavljam vam mog novog ljubimca... juče kupljenog u Poklon Dućanu.
Hanowa 16-5017.04.001
Sat u kombinaciji koja mi se već duže vreme dopada: bela keramika, elegantan dizajn, nešto većeg prečnika... i eto ga... ljubav na prvi pogled. :wub:
Ovog puta prilažem samo par fotografija, kada smognem snage (opet sam bolesna :() ću ga detaljnije predstaviti.
Prilog 26411 Prilog 26412
Hanowa
Pozz! :ciao:
Lep sat cestitam:congrats:
Shmizla
Čestitam na satu i želim ti brz povratak među zdrave.
Hvala puuuuno! :)
Iskreno se nadam da ću uskoro ozdraviti i takva ostati nuže vreme. A onda uživancija sa "belim ljubimcem".
Pozz!
Sutra mi stiže honorar za neki prevod, a moja žena je upravo pogledala Shmizline slike sata.
Nagradno pitanje: koliko će mi ostati od honorara? :D
Predpostavljam dosta, JER tvoje znanje mnogo vredi a moj satić nije i baš nešto skup. Tako da... :man_in_love:
Eee, ako si računala prosečne domaće honorare, onda sam zadovoljan. ;)
Da me plaćaju neki Šveđani ili Švajcarci, već bih gledao omegice, eternice i slične igračkice. :D
Sigurno će ostati dovoljno... Uvek treba gledati pozitivno na stvari, MA bitno je da je ona srećna sa poklonom!
Pridružujem se čestitkama, sat je zaista prelep. Jako elegantan, pregledan...jedan od najlepših ženskih satova koje sam imao priliku da vidim, bez preterivanja. Očekujemo još slika uskoro. I da, lep pogled imate sa prozora, balkona, čega li već :)
Citat:
Shmizla kaže:
Ovog puta prilažem samo par fotografija, kada smognem snage (opet sam bolesna :()
naučno je dokazano da shoping leči sve boljke, idi kupi još 2 sata :P