8 Priloženi(h) fajl(ova)
Re: Fotografije satova iz vase kolekcije!
Evo moje skromne kolekcije :thumbsup: Ako se pitate gde je zavrsio SEIKO BM sada znate;)
Prilog 24700 Prilog 24701 Prilog 24702 Prilog 24703 Prilog 24704 Prilog 24705 Prilog 24706 Prilog 24707
Black Monster je prica za sebe, sada kostaju kod nas oko 20000din ali dobijate sat koji vredi puno vise. Ali nikako i nikada necete pogresiti sto se njega tice. Sledeci je mozda Vostok Europe Anchar, mada je top prioritet Hamilton H76656353. Pozdrav za Mister No :congrats:
Kako god okrenes Monster je u casi sa vodom ili cajem :),lepa kolekcija u zdravlju te sluzio....
Citat:
milan zmaj kaže:
Kako god okrenes Monster je u casi sa vodom ili cajem :),lepa kolekcija u zdravlju te sluzio....
Malo losija slika ili nam je takva voda ;):D HVALA!!!
sad cu ja Rolex u Fantu :))))
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Hahahahahah... Mozda moze samo u vodu :drool: Ako cuju da si gurao u fantu pada garancija :lol:
Prilog 24709
Došlo je proleće, procvetala je bašta od jasmina, i vreme je da se BM preobuče iz metala u gumu. Još malo pa će i leto i prvi zaroni u mutno Dunavo i, nadam se, bistro more Herceg Novog! Narukvica nije originalna seikova, u potrazi sam za njom,(ako neko zna gde se može kupiti bio bih mu zahvalan), ali je vrlo kvalitetna i robusna, nabavio sam je prošle godine u Nemačkoj i koštala je skoro 40E.
http://i304.photobucket.com/albums/n...4/DSC_5756.jpg
http://i304.photobucket.com/albums/n...4/DSC_5775.jpg
Bila je neka na kupujemprodajem.com i sad bas gledam vise je nema. Mozda ih ima u Sense ili kod Vitanova s'obzirom da su zastupnici i prodavci Seiko brenda. Mada i sa ovom sat izgleda extra...
4 Priloženi(h) fajl(ova)
Pozdrav svima,
obecao sam da cu dodati par slika novog G-Shocka kojim sam pocastio sebe. Ispod su slike, u pitanju je CASIO Riseman GW-9200
Prilog 24955Prilog 24956Prilog 24957Prilog 24958
1 Priloženi(h) fajl(ova)
Dok sredjujem fotografije, evo jedne uspele fotke, cisto da se prisetimo suncanih dana