Vukas... Lepo... 6139 je prelep...
Printable View
Vukas... Lepo... 6139 je prelep...
Vukas, lepa kolekcija.:congrats:
vukas vrlo lepa kolekcija:congrats:
za mene najlepsi je seiko 6139
Hvala, ne bih da se uobrazim. Sad imam motiv za ostatak posla. Onako usput, uvezi Seiko maniaka, da covek ne poveruje kakvih likova ima na netu. Patoloska opsesija, za dijagnozu:
Seiko Table I
SIGMA957 Watches
Mada... moram priznati da prizori izazivaju malo zavisti, valjda je to ljudski.
Lepi satovi osvanuše ovih dana na forumu, posebno me raduje što su Japanci najzastupljeniji. :)
off topic
Kada smo već kod Seiko manijaka... Verujem da nisi video OVU kolekciju satova? :laugh:
Seiko geto. Nehumano. Takva kolekcija ne bi trebalo da postoji. Ipak, sacuvao sam stranicu.
Kakav kralj... Mada to mi je malo bzv, šta će ti toliki satovi ako ih ne nosiš, a i za većinu ni ne znaš da ih imaš jer zaboravio na njih koliko dugo ih nisi video...
Ali ih imas, pa kad ih se setis ti se bas iznenadis! :)
Prilog 6619Prilog 6620
Pozdrav ljudi... Jedan skoro "doterani" Omikron... za doterivanje... :)
Fenomenalan satić, Koska. Šta treba da se doteruje? Na slici izgleda da je samo potrebno malo ispolirati staklo.
Hvala Nešo! Napisao sam "skoro doteran"... u smislu... doteran pre par dana... :) bio na čišćenju kod gospodina Milovana i dobio nove "cipele"... A "za doterivanje" je u smislu... kad se čovek dotera, onda stavi ovaj sat... :)
Inače, staklo uživo izgleda mnogo bolje nego na slici. Jako svetlo je učinilo da se svaka crtica vidi, što uživo nije slučaj. Ipak, pokušaću malo da ga ispoliram u kućnoj radinosti, mada mi je malo frka jer staklo ima blago "piramidalni" oblik (vidi se na 2. slici), pa ne bih želeo da poliranjem oborim te ivice...
moj ljubimac.Prilog 6645
@vukas, koska, laneni - svaka cast, nisam stigao da "obidjem" forum par dana i sada sam se stvarno odusevio...!
Koska, zaista sjajan Omirkon, nikada nisam takav video! :)
Fenomenalan ljubimac, Laneni. :congrats:
laneni stvarno extra sat i treba da bude ljubimac.svaka cast.zanima me kaja je masina unutra i koje su dimenzije kucista.
U pitanju je Landeron cal. 48 masina 48 sati rezerva snage 17 jewels, dugo sam mislio da je Valjoux masina, ali u konsultaciji sa malo vecim znalcima (kolekcionarima i sajdzijom) ustanovili smo da nije.
Precnik kucista je 38mm i debljine 13mm.
kais 20-ica.
Laneni, cestitke za sat! Evo ga jedan, slican, u ponudi:
Nakit, satovi i dragocenosti : chronographe suisse,zlato 18 k, - ID 599477 - Kupujem Prodajem
Prilog 6664
Prilog 6665
Danas sam nabavio ovaj seiko 5 automatic. Sat mnogo bolje izgleda u prirodi, a uskoro će se ovde naći i jedan njegov rođak i vršnjak, samo da prvo svrati kod kozmetičara za satove ;-)
nesa vrlo lep sat
cestitke:congrats::congrats::congrats:
Citizen Promaster Nighthawk BJ7010-16F -- CERTINA C001.617.26.037.00 DS Podium Big Size
http://i52.tinypic.com/5n0uog.jpg
Angel svača čast, ne zna se koji je lepši, svaki na svoj način je prelep...:D Certina je pravi pogodak... Koji ti je udobniji za nošenje jesi im merio odstupanja?
@ANGEL II
Ooooo,pa da ćastiš kume:laugh:
Jako lepa Certina.
Još jednom čestitam na izboru:yes4:
lep izbor satova, moram priznati da je meni citizen vise privukao paznju. pravi pilot :top:
Udobni su i jedan i drugi, Citizen je malo lakši, a preko kopče nastavlja se deo kaiša tako da ne osećaš čelik. Podjednako su čitljivi i ako je Certina sa belim ciferom samo što su iluminati duži kod Citizena, a opet kod Certine jači nego li kod Fortisa.
Stvarno mi se sviđaju, dugo nisam imao inspiraciju da napišem nešto o satu ali ću to sa Certinom uraditi.:proud:
Uvek, mesti i vreme biraj sam!
Ma igračka je nasprem Certine, veruj mi! :lol:
Jedva cekam da vidim treci...:embarassed::congrats:
cestitke, angel! bogami, sad vec imas opasnu kolekciju!
evo i jednog novog "stariteta" u mojoj kolekciji... :) jos nekoliko slicica u temi Slike ruskih satova.
http://i247.photobucket.com/albums/g...jot-1-mala.jpg
Samo da se pohvalim da sam konacno nabavio svoj sat iz snova,uskoro cu napisati nesto vise o njemu i postaviti svoje slike.
Prilog 6710Prilog 6711Prilog 6712Prilog 6713
Čestitke i u zdravlju da ga nosiš!
Naravno, očekujemo tekst i propratne slike. ;-)
NIKLE LEGENDO.Nisi mogao izdrzat a?Hahaha,tako treba,sat je stvarno poseban,zavidim ti.Molio bih posebnu temu i puno,puno slika.Mint stanje izvana i iznutra koliko sada vidim.
Nikle, svaka čast!!!:dance3:
:big_boss: Prelep sat u stvari sat je sve što ne smem da napišem, uhhhh odličan je!:ciao:
Nikle.
Čestitam na ostvarenju snova...ne dešava se prečesto.
Nikle čestitke i od mene... Pravi dragulj si ugrabio...:D Neka ti je sa srećom...:)
Simo mnogo lep Poljot pravi vintage primerak...:)
Niklle, pridružujem se čestitkama! Sat je stvarno prelijep, a pogotovo kada se uzme u obzir da ti se ostvarila velika želja.
Naravno, očekujem svi da ubrzo postaviš kratak teks o prvim utiscima i naravno puno slika na tvojoj ruci.
nikle, i ja se pridruzujem cestitkama, zaista jedan od najlepsih satova na forumu, a i sire :D - i aj pozuri s tim slikama, nemoj da nas przis toliko...! :D
nikle izuzetan sat.cestitam i u zdravlju da ga nosis
Cestitke i od mene svima koji su se ponovili. Bas lepi satovi. Sve lepsi od lepseg!