LONGINES ponovo prisutan u elegantnom svetu tenisa na Roland Garros-u 2007.

Zahvaljujuci svom bogatom sportskom naslednju I visokom pozicioniranju kada su u pitanju savrseno precizni I besprekorno elegantni satovi, Longines je svog “savrsenog parnjaka” pronasao kao novi oficijelni partner I zvanicni merac vremena na teniskom turniru French Open - Roland Garros 2007. godine.

Interesantno je, medjutim, I setiti se da je 90-ih godina XX veka Longines za svoje ambasadore upravo birao dve “ikone” tenisa, Gabrielu Sabatini i Majkl Chang-a.

Ovo novo partnerstvo ujedno obelezava I 175-ogodisnjicu brenda LONGINES, prepoznatljivog i po svom sloganu “Elegancija je stav prema zivotu, znak raspoznavanja”.

Na ovogodisnjem Roland Garrosu, gdin Alen Henri - Brand Manager Longines-a za Francusku, poklonio je nasoj popularnoj teniserki, Jeleni Jankovic najnoviji Longines Hydroconquest sat, koji je svoju “svetsku premijeru” doziveo upravo na ovom prestiznom takmicenju.

Medju brojnim poznatim posetiocioma Roland Garros-a I vrsnim ljubiteljima I poznavaocima tenisa, veoma je bila zapazena I bivsa Miss World 1995, Aishwarya Rai , inace LONGINES worldwide ambassador, koju je osnovnim “potezima” u tenisu “poducavao” indijski teniser Mahesh Bhupathi.

Izvor:www.identico.co.yu